Chinees gaf al 24.000 euro uit aan Transformers poppetjes

Auteur: , 9 Reacties
Fanatieke Chinese Transformers verzamelaar

Je kunt zoals mijn ex-schoonvader een vitrinekast vol marsepijnen figuurtjes verzamelen, maar je kunt ook zo'n 24.000 euro aan Transformers poppetjes uitgeven.

Mensen verzamelen de meest uiteenlopende dingen. De Chinese ex-militair Zhang Wei heeft sinds 2002 een vurige passie voor alles wat met Transformers te maken heeft. Samen met zijn vrouw heeft hij in de afgelopen 12 jaar zo’n 380 robotjes groot en klein verzameld.

Totaal heeft hij hiermee al zo’n 200.000 yuan stukgeslagen, omgerekend 24.000 euro. Hij is niet van plan ermee te stoppen en gaat door met verzamelen zolang hij het kan betalen. (bron: news163.com)

Fanatieke Chinese Transformers verzamelaar

Fanatieke Chinese Transformers verzamelaar9 reacties

Marketing project succesvol. Wat zonde van je money.
sad but true
Ieder z’n eigen hobby. Beetje jammer dat mensen hier zo makkelijk over oordelen. Ik geef m’n geld liever aan andere dingen uit.
Hij heeft geld te veel ofso
Zie echt het probleem niet, zelf verzamel ik vinyl. Nou heb ik er wellicht niet zoveel maar heb zeker meer als 1000, nou reken maar uit wat voor geld daar in zit. Nu ken ik mensen met wel 10.000 platen en ik weet dat er mensen zijn met 100.000 of meer. Ieder zijn hobby, je kunt het ook op drinken. Niks mis mee, maar zo heeft ieder zijn/haar hobby.
@bassen: vinyl is heerlijk. Wat verzamel je?
@hansolo: Heel breed, maar begin me steeds meer te richten op Jazz/Funk/Soul of de combinatie van de drie.

http://www.discogs.com/user/MrTweaknews/collection
Beetje leuke klassieke auto in de garage en je gaat lachend over dit bedrag heen. En dan hebben we het nog niet eens over onderhoud. En voor transformerpoppetjes is waarschijnlijk best een markt, dus het zal waarschijnlijk nog best aardig waardevast zijn.
Elmo (bovenste foto) is trouwens wel een vreemde eend in de bijt;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).