Choosic: Tinder voor muziekliefhebbers

Choosic
Het swipen van Tinder is een uiterst effectieve techniek voor een datingapp, dus waarom zou dit niet voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden?

Met Choosic heb je een handig hulpmiddel tot je beschikking als je op zoek bent naar nieuwe muziek. De app gebruikt hetzelfde model als Tinder, waarbij je naar links en rechts kunt swipen om je voorkeur of afkeur van een liedje aan te geven.

Goeie mix
Choosic heeft een mooie mix tussen bekende en minder bekende artiesten, zodat er zelfs voor de muziekkenner genoeg te ontdekken valt. Hoe langer je de app gebruikt, hoe beter hij jouw muzieksmaak leert kennen, zodat je steeds betere suggesties krijgt.

In de Discovery view kun je een nummer één keer luisteren. Gelukkig is er ook een optie om al je favoriete nummers in een keer te zien en beluisteren. Deze staan allemaal in een playlist, het is alleen jammer genoeg nog niet mogelijk is om nieuwe lijsten te maken.

Niet offline
Je hebt een internetverbinding nodig om Choosic te gebruiken, en de app slaat nummers niet op op je toestel om ze offline te gebruiken. Probeer Choosic zelf via deze link, en wie weet kom je jouw nieuwe favoriete artiest daar wel tegen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *