Circle Board maakt korte metten met stoepjes…meestal

Komt die faal!
Dit eindigt verbazingwekkend genoeg beter dan je denkt.

Per skateboard kan je jezelf snel en makkelijk verplaatsen door een grote stad. Het enige nadeel blijft die vervelende stoepjes en randjes overal. Een beetje geoefende skater springt daar wel overheen, maar soms heb je net even wat meer hulp nodig. En daar komt dit gigantische ding om de hoek kijken.

Gemaakt van een zooitje boards die van kop tot staart aan elkaar vast zitten heeft deze creatie nog het meeste weg van een hamsterwiel op banden. Verbazingwekkend genoeg lijkt het nog best aardig te werken, en biedt het ook nog eens de mogelijkheid om tegen een trap op te skaten.

Boarder en uitvinder van het ding Mark Gonzales kwam wel wat obstakels tegen onderweg. Het bleek bijvoorbeeld erg moeilijk te zijn om het ding een sprongetje te laten maken zonder je knar te stoten aan het board recht boven je. En ook de bekijks die je trekt kan slecht zijn voor je ego bij het ontbreken aan talent. Verder zeggen we; in productie dat ding! We hebben meer filmpjes nodig van mensen die zichzelf pijn doen namelijk.

[gv data=”DXrNV6QHUsA”][/gv]

Nog geen reacties

  1. paar ringetjes in draaien, spaken er in en een as in het midden (spaken aan 2 kanten) en je hebt een veel beter werkend apparaat aangezien je dan houvast hebt en het wiel stevigheid krijgt danzij de spaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *