Clockety verandert je iPhone in een projectie-alarmklok

Clockety-Alarm
Clockety is een hulpstuk dat je over de lens van je iPhonecamera klikt, zodat je smartphone in een wekker verandert die de tijd op de muur projecteert.

Als je net wakker bent, is het felle licht van je smartphonescherm niet bepaald fijn om in te kijken. Daarom bedachten de makers van Clockety deze projector, die je over de camera (en in het bijzonder de flitser) van je iPhone klikt.

Clockety-Lens

Omdat de gadget dankbaar gebruik maakt van je flitser, heeft het zelf weinig energie nodig om te functioneren. De batterij in de Clockety gaat dan ook een jaar mee, aangezien het alleen de tijd in de gaten hoeft te houden en het LCD-display moet aansturen.

Even tikken
Om de Clockety te gebruiken heb je een speciale app nodig, die ervoor zorgt dat de tijd verschijnt als je een tikje op je iPhone geeft. Dit zorgt ervoor dat de tijd niet de hele nacht geprojecteerd hoeft te worden, en zelfs in een slaapdronken toestand moet je toch wel in staat zijn om je vinger op je telefoon te leggen. Ook kun je vooraf een tijd instellen die altijd geprojecteerd wordt.

Op het moment zit Clockety nog in de testfase, en wordt er via een Indiegogo-campagne 100.000 dollar via crowdfunding binnen geharkt. Bij een donatie van 15 dollar verzeker je jezelf van een exemplaar via deze link.

Clockety-app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *