Check CoD Black Ops 4’s gigantische (gratis) update [video]

Zwaard
Yup, dat is een zwaard!

De laatste Call of Duty, Black Ops 4, kwam afgelopen najaar uit en sindsdien doen maker Treyarch en uitgever Activision er alles aan om de game spannend te houden. Vandaag eindigt de gratis Blackout probeerperiode en start een nieuw seizoen, boordevol nieuwe content en wat aanmoediging om de Black Ops Pass te kopen.

Verreweg het tofste aan de onderstaande trailer is de (her)introductie van Spectre, de bad ass ninja-soldaat-hybride. Hij is de nieuwste Specialist die toegevoegd is aan de game en het is niet raar dat het seizoen naar hem is vernoemd; Operation Spectre Rising draait grotendeels om deze baas. Zijn gehele speelstijl draait om behendigheid en natuurlijk zijn zwaard. Laten we daarentegen nog even wachten of het toevoegen van een zwaard de game zo breekt dat hij weer verwijderd moet worden. Ik kijk naar jou, Fortnite.

Blackout, de battle royale-modus van Black Ops 4, krijgt ook een nieuwe toevoeging; Hydro Dam is namelijk opgeblazen en een deel van de map staat nu onder water. Dergelijke evenementen zijn een leuke afwisseling voor fans van de modus. Door middel van boten (en zelfs onderwater gevechten) moet je op een andere manier je overwinning zien te behalen.

Uiteraard krijgen spelers ook de nodige nieuwe wapens, skins, de nieuwe map Alcatraz en een leuke nieuwe modus genaamd Prop Hunt. Dit concept werd voor het eerst realiteit in een mod voor Half Life 2; spelers veranderen in objecten in de spelwereld en één speler moet de rest zien te vinden. Hij jaagt dus niet op spelers, maar bijvoorbeeld op een fiets, bloempot of stoel. Een hele grappige vorm van verstoppertje dus.

[gv data=”KksmTloMKuQ”][/gv]

Voor de spelers die naast de basisgame ook de Black Ops Pass hebben, krijgen gelijk toegang tot een drietal nieuwe maps (Masquerade, Artifact en WMD), toffe cosmetics, een nieuw Blackout personage en nog wat andere goodies. Er komen tevens nieuwe Zombie-ervaringen aan en nog eens een aantal Multiplayer maps. De afgelopen update voegde ook al een hoop Zombie-gekkigheid toe, dus die modus blijft maar liefde krijgen.

Operation Spectre Rising is in eerste instantie voor de PlayStation 4 en waarschijnlijk kunnen PC- en Xbox One-gebruikers de update over een week verwachten. Ondertussen sleutelt Activision ook keihard aan de aankomende mobiele Call of Duty. Daarover lees je hier alles.

Lees ook: Deze kneus gaat 20 jaar de bak in na ‘grapje’ in Call of Duty

Screen @Treyarch/Activision

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *