CoD: Black Ops 4’s grote zombie-update zit o.a. ramvol celebs

Zero is de nieuwe hero
Een gigantische hoeveelheid toevoegingen.

Call of Duty: Black Ops 4 zit ramvol content, waaronder verschillende multiplayer-modi, een battle royale en een (online) zombiemodus. De nieuwste, gigantische update voegt daar nog een hoop aan toe, waaronder een aantal behoorlijk bekende gezichten.

De grootste toevoeging voor Activision’s populaire shooter is een nieuwe zombie-ervaring genaamd Dead of Night. In dit verhaal wordt je in een grote villa geplaatst aan het begin van de vorige eeuw. Daar gebeuren uiteraard vreemde dingen en al snel kom je een hoop nieuw gespuis, waaronder vampiers en weerwolven tegen.

Ondertussen speel jij als een van de vier nieuwe personages. Die personages zijn de butler, Godfrey, De Brigadier, medium Mirela en gunslinger Gideon Jones. Die karakters worden respectievelijk door Charles Dance (Tywin Lannister uit Game of Thrones), Brian Blessed (Flash Gordon), Helena Bonham Carter (Fight Club, Harry Potter) en Kiefer Sutherland (24, Designated Survivor).

[gv data=”vgCP7_r2DN8″][/gv]

Verder is de bovenstaande trailer gevuld met andere nieuwe toevoegingen, waaronder twee nieuwe maps genaamd Elevation en Madagascar. Ook is er een nieuwe Specialist toegevoegd genaamd Zero. Ze is een hacker met tools om andere spelers te counteren.

Uiteraard zou dit geen gigantische update zijn als de battle royale-modus genaamd Blackout niet werd verrijkt. Gelukkig stopt Activision niet bij het ondersneeuwen van de map, want er is een nieuw gebied toegevoegd (een grote cruiseschip dat gebaseerd is op Hijacked), je kunt voortaan armor repareren, wapens zijn opnieuw gebalanceerd en er is een nieuw voertuig toegevoegd.

[gv data=”0LfEPjqzZSg”][/gv]

Tot slot komen er drie nieuwe wapens naar de multiplayer en is de Reaper terug. De combatrobot werd geïntroduceerd in Black Ops 3 en is nu een speelbaar karakter en Specialist.

Een flinke update dus. Spelers kunnen nu met alle content aan de slag, mits ze natuurlijk de Black Ops Pass hebben aangeschaft voor de PlayStation 4, Xbox One of PC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *