CoD: MW seizoen 4 gaat eindelijk van start!

CoD: MW seizoen 4 gaat eindelijk van start!

Het heeft even geduurd, maar je kunt straks met COD beginnen aan seizoen 4.

Vanwege de BLM-beweging in onder andere de Verenigde Staten werd het vierde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare uitgesteld. Een nieuwe datum werd niet door Infinity Ward gecommuniceerd. De angst bestond dat dit zomaar enkele weken kon gaan duren. De protesten zijn immers nog niet voorbij en het thema blijft ook de komende weken nog wel hangen.

Gelukkig voor de gamers heeft Infinity Ward niet besloten om wekenlang te wachten met het uitbrengen van Modern Warfare en Warzone seizoen 4. Vandaag om 11:00 PM Pacific Daylight Time gaat het seizoen van start. In gewoon Nederlands betekent dit dat je vanaf morgen, donderdag 11 juni om 08:00, kunt beginnen aan het vierde seizoen.

Dat betekent dat je vanavond nog één keer de kans krijgt om alles uit seizoen drie te halen. Morgen worden de levels weer gereset naar 55, mocht je een hoger level hebben. Uiteraard blijft de behaalde progressie met je wapens behouden. Seizoen 4 brengt nieuwe wapens, skins, mappen en operators naar Call of Duty: Modern Warfare en Warzone. Waar veel gamers naar uitkijken is dat ze straks met Captain Price als operator aan de slag kunnen. Verwacht dus heel veel Cpt. Price in seizoen 4 op CoD!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *