CoD: WWII speler haalt hoogste prestige zonder te schieten

Auteur: , 2 Reacties
CoD WWII speler behaalt master prestige zonder schot

Gelukkig is dit stukje WTF op beeld vastgelegd.

Call of Duty is weer helemaal hot. Hoewel de shooter de afgelopen jaren over prima verkoopcijfers beschikte, was de kritiek op de spelreeks niet mals. Gelukkig is Sledgehammer Games met Call of Duty: WWII teruggegaan naar haar roots. Met succes, want de exemplaren vlogen (en vliegen) de winkel uit. Dat het spel zich ook leent voor een van de meest bizarre achievements ooit, waren ze bij Sledgehammer zelf waarschijnlijk ook nog niet achter.

In de nieuwste versie van Call of Duty is het mogelijk om elf prestiges te behalen. Naast dat je gigantisch veel tijd hiervoor nodig hebt, moet je ook beschikken over totale controle van je geweer. Normaal gesproken dan. Gamer en YouTuber TheseKnivesOnly heeft het namelijk voor elkaar gekregen om de elfde prestige te behalen zonder ook maar een schot te lossen.

TheseKnivesOnly heeft in plaats van kogels alleen gebruikgemaakt van zijn ‘knives’ en throwing knives’ in Call of Duty: WWII. De speler behoort tot de professionele gaming organisatie KARNAGE, maar zelfs daar zullen ze met open mond naar deze prestatie hebben gekeken. Sledgehammer zelf was er ook vrij ondersteboven van, zo viel te zien op Twitter.

Mocht je het nog steeds niet geloven, bekijk dan snel onderstaande video van de YouTuber. Wij zouden het in ieder geval niet snel op durven nemen tegen TheseKnivesOnly…2 reacties

Pfoe, held! Ik zou het hem niet nadoen, haha.
Tis echter niet bepaald kwaliteit maar kwantiteit, dat prestigen..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).