Code iOS 12 onthult release window Apple iPad Pro

Mooi design voor in de herfst
Wat een lijntje code allemaal niet kan verraden…

De dagen beginnen korter te worden en de hittegolf is al lang in het verleden. Kortom, het begint herfst te worden en die onstuimige periode van wind, regen en vallende blaadjes is nu net de periode waarin een nieuwe iPad op schoot geen slecht idee is.

In de code van Apple’s meest recente besturingssysteem iOS 12 staat een verwijzing naar de aankomende iPad van het miljardenbedrijf. Dat ontdekte 9to5Mac. Een aantal lijnen code bevatten de zin ‘iPad2018Fall’, wat uiteraard vertaalt naar de iPad uit 2018 komt in de herfst uit.

Het komt ook overeen met voorgaande iPad’s van Apple, die veelal in oktober werden onthuld. Nu, de code zou ook kunnen suggereren dat het om een ‘gewone’ iPad gaat, maar het feit dat er dit jaar al een nieuw instapmodel is uitgekomen lijkt erop te wijzen dat we toch echt die 12,9-inch iPad Pro kunnen verwachten.

Eerder deze maand lekte er al renders uit van de aankomende iPad Pro, die dan eindelijk dat langverwachte randloze design lijkt te krijgen. We schrijven immers al sinds eind vorig jaar dat er toch echt een randloze iPad aan zit te komen.

We moeten dus waarschijnlijk nog een maandje wachten voordat we meer weten over Apple’s gigantische tablet en wat hij allemaal gaat kunnen. Als de renders accuraat zijn mogen we in elk geval een strak nieuw design verwachten en dat is voor velen al een reden om naar de gadget uit te kijken. Tot die tijd moet je het daarentegen doen met de onmogelijk te repareren nieuwe iPad.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *