Coïtus-app Bang With Friends eindelijk terug in App Store


Wanhopige iOS-gebruikers die graag personen uit hun vriendenkring uitnodigen voor een potje rampetampen middels de app Bang With Friends kunnen opgelucht ademhalen. Na de puriteinse verwijdering uit de App Store is de seks-app nu eindelijk terug. Alleen ligt de nadruk minder op… seks.

De app Bang With Friends laat gebruikers inloggen met hun Facebook-account, waarna vrienden van het andere geslacht – en na enig aandringen ook van hetzelfde geslacht – geselecteerd kunnen worden met de optie ‘bangen’. Eerst zonder bijbedoeling afspreken kan ook, in welk geval er voor de optie ‘hangen’ gekozen moet worden. Pas wanneer de tegenpartij dezelfde keuze invult, is er een match en wordt je aan elkaar gekoppeld.

Veel te ondeugend, aldus Apple, en gooide de app uit de App Store. Voor Android bleef de app overigens wel beschikbaar.

Nu zijn de makers terug met een gekuiste versie. Deze heet simpelweg ‘Down’ – de aanklacht tegen de naam van spellenbouwer Zynga zal ook hebben meegeholpen – en bevat geen seksuele implicaties meer. Alleen de opties ‘Upt to Hang’ en het iets ondeugendere ‘I’m Down’ bestaan nog.

Het was in ieder geval genoeg om door de strenge toelatingsprocedure van Apple te komen, en iedereen weet nog steeds wat de insteek van de app is. Iedereen blij. iPhone-gebruikers kunnen de app HIER ophalen, de Android-versie staat DAAR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *