Comic con wrap up: deze series en films kun je verwachten [trailers] [1]

Auteur: , Geen reacties
comic-con-2019-wrap-up

Dat worden weer heerlijke avonden bingewatchen...

De Comic Con is weer ten einde, dus we kunnen de balans opmaken van wat een heerlijk film- en serieseizoen belooft te worden.

Marvel: Agents of S.H.I.E.L.D.

Met het zevende seizoen, dat volgend jaar uitkomt, sluit Marvel de succesvolle serie Agents of S.H.I.E.L.D. af. Het slechte nieuws is dat men nog geen trailer van het laatste seizoen vrijgaf. Gelukkig maakten zij het een beetje goed door alvast een vooruitblik op de laatste afleveringen van het lopende seizoen vrij te geven.

CW: Arrow
Ook de succesvolle serie Arrow komt na 7 seizoenen tot een einde. CW gaf wel een trailer vrij. Via een terugblik naar het begin maakt men ons zo nieuwsgierig naar naar het onvermijdelijke einde.

CW: Black Lightning
Vanaf 21 oktober gaat het derde seizoen van deze serie van start. Als we afgaan op de trailer kunnen we weer een intrigerende mix van liefde, verraad, geweld en keiharde actie verwachten.

Prime Video: Carnival Row
Het streaming netwerk van Amazon start vanaf 30 augustus een nieuwe fantasy-serie. Zij deelde voor Carnival Row dan ook twee exclusieve trailers. In de ene trailer maak je kennis met de achtergrond van de wereld waarin het verhaal zich afspeelt.

In de andere trailer introduceert men de twee hoofdrolspelers.

Netflix: The Dark Crystal – Age of resistance
Bij al dit fantasy-geweld kan Netflix natuurlijk niet achterblijven. Zij kondigde daarom in mei al de sequel van de succesvolle fantasy-serie ‘The Dark Crysal’ aan. Met deze opvolger, genaamd ‘The dark Crystal – Age of resistance, heeft Netflix volgens critici een volgende klassieker te pakken. Alle reden voor een speciale Comic Con preview.

Prime Video: The Expanse
Je komt van alles tegen tijdens de Comic Con, soms zelfs een verhuisbericht. In deze twee trailers zie je hoe The Expanse in seizoen vier in het teken staat van de verhuizing van de Rosinante crew naar een nieuwe planeet.


Uiteraard wacht hen daar een flinke serie uitdagingen en problemen.

In het volgende deel zetten we nog veel meer spannende en gave fantasy-premières voor je op een rij.

Naast de bovenstaande trailers maakte Marvel nog veel meer nieuwe films en series bekend. Deze kun je hier nalezen.
Als je echt niet kunt wachten tot het zover is kun je natuurlijk altijd alvast de meest gedownloade films van deze week bekijken of deze maand voor Netflix kruipen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).