Companion app breidt CoD: Advanced Warfare uit

Auteur: , 3 Reacties
Call-of-Duty-Companion-App

Big budget games lijken steeds vaker een speciale app te krijgen, dus mag de grootste gameserie ooit niet achterblijven.

Met de nieuwe Companion app voor de nieuwste Call of Duty kun je ook als je niet aan het gamen bent gewoon doorgaan met het checken van je stats en meer.

Clangevechten
Vanuit de app kun je een clan (een team, of groep spelers) aanmaken, of zoeken naar andere clans om jezelf bij aan te sluiten. Als je in een clan zit kun je vervolgens meedoen aan zogenaamde Clan Wars, waarmee je speciale beloningen in de game vrij speelt als je een andere clan verslaat.

Voor de echte diehards is de War Room in het leven geroepen. Hier kun je in een heuse agenda zien wanneer je volgende clangevecht op de planning staat, en kun je in leaderboards zien wie de beste toevoeging aan je team is. Ook is het mogelijk om met je clanmaten te chatten via de berichtenfunctie.

In je eentje
Als je liever in je eentje Call of Duty speelt, dan is de app nog steeds de moeite waard. Zo kun je met een verrassend uitgebreide editor je eigen embleem creëeren, die je in de game onder andere terugvindt op het harnas van je personage en je geweer. Daarnaast worden al je persoonlijke hoogte- en dieptepunten netjes bijgehouden.

Zet je killing spree dus even op pauze en download de app hier voor iOS en Android. Er is zelfs een Kindle-versie beschikbaar via deze link.

Advanced-Warfare-Companion

Nog niet overtuigd van Call of Duty: Advanced Warfare? Check hier dan 6 vernieuwingen waarmee de serie een nieuwe weg inslaat.3 reacties

Clanwars, meldingen ontvangen. Ik krijg flashbacks naar uren en uren counterstrike, mailtjes van clanbase agenda’s, icq oproepen. Verplicht aanwezig zijn voor een war. Ruzie met de clanleider, hem teamkillen omdat het kan met de shotgun in zijn gezicht. Gekickt worden uit de clan en binnen 10 minuten weer terug, want die war gaat hoe dan ook door.
@azenomei: Er gaat nog steeds bijna niets boven Counter Strike 1.6 ;)
@Lars: 1.6? Ik heb het over 0.8 t/m 1.0 :) 15 jaar geleden. De_dust, de_vertigo en natuurlijk de_rats.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).