Concept: moet dit de OnePlus 6 worden?

Auteur: , 2 Reacties
OnePlus 6

Ooit was OnePlus een echte flagship killer. Daar is niet veel meer van over: de OnePlus 5 is opnieuw een probleemtoestel en de prijs kruipt weer verder omhoog. Laat de OnePlus 6 maar vast komen!

Dat dachten ook de heren van Upcoming Phones, die een ontwerp hebben gemaakt van het nieuwe toestel mét de nodige vernieuwingen. Zo krijgt de smartphone een randloos scherm, is ‘ie waterdicht én zijn de specificaties wat verder opgekrikt, zodat ook op dat gebied niets meer te wensen valt.

OnePlus 6

De voorkant bestaat bijna volledig uit een 5,5″ metende display, op de kleine bezel voor de luidspreker, camera en retina-scanner na. De achterkant is gemaakt van aluminium en lijkt op die van de OnePlus 5, op een belangrijk detail na: er zit een dubbele camera met een resolutie van 25MP in.

De OnePlus 6 wordt ongetwijfeld pas volgend jaar aangekondigd, dus tegen die tijd zijn er wellicht nieuwe trends waar de Chinese smartphonemaker op in kan spelen. Voor dit moment ziet het er echter niet verkeerd uit.2 reacties

Renders zien er altijd cool en gelikt uit …. Muv Apple en Samsung zijn er vaak maar weinig telefoon die bij release indruk maken qua uiterlijk zo is gebleken de laatste jaren.
@turbobrick: heb je de xiaomi mi mix gezien, die blaast samsung en apple weg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).