Cool, een stappenteller in analoog horloge van Withings

Cool, een stappenteller in analoog horloge van Withings
Een smartwatch in het jasje van een statig horloge. Dit heeft potentie!

De Activité van het Europese Withings heeft het uiterlijk van een klassiek horloge. Een polsklok waar je niet snel van vermoedt dat ‘ie via bluetooth te verbinden is met met een smartphone. Toch is dat wel het geval. In de Activité zit namelijk een sensor die je stappen telt, sportactiviteiten bijhoudt en slaapgedrag kan monitoren. Er zit ook een trilfunctie op die geactiveerd wordt als er een bericht of oproep binnenkomt. Of als wekker gebruikt kan worden.

Tekst wordt niet weergegeven op het saffierscherm. Het enige dat je ziet zijn twee wijzers: een voor de tijd en een om de voortgang in stappen of verbrande calorieën te tonen. Mocht je meer informatie van de fitness-tracker willen uitlezen, dan kun je de bijbehorende Withings Health Mate-app gebruiken. Via deze app kun je ook doelstellingen aangeven, waarvan de voortgang vervolgens wordt weergegeven via de kleine wijzer.

Activité

Het horloge wordt geleverd met een lederen band en is te verkrijgen in het zwart of zilver. Withings wil de Activité dit najaar op de markt brengen voor 390 dollar, zo’n 280 euro.

[lg_folder folder=”Withings/Active/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *