Cool! IJscowagen op afroep met Uber

Warm... zo warm...
We hebben het allemaal warm vandaag. We zweten wat af, zowel binnen als buiten, maar op de een of andere manier laat die ijscowagen vol met koude versnaperingen maar steeds op zich wachten. Binnenkort zal dit geen probleem meer zijn met Uber.

Uber is een dienst via een applicatie op je smartphone die rijders en passagiers bij elkaar brengt. Met deze app kan je een chauffeur in een discrete zwarte auto of SUV naar je huidige locatie toe laten komen, om je vervolgens weer ergens anders af te zetten. Limo-dienst on the cheap.

Maar nu wil het Amerikaanse bedrijf hun diensten uitbreiden. Ze zijn van plan om een mondiaal netwerk uit van aangesloten ijscowagens uit te rollen die, net zoals de chauffeurs, op afroep naar jouw locatie toe komen om je een ijsje te bezorgen. Op dit moment is het nog in de experimentele fase, maar volgens CEO Travis Kalanick is het simpel te implementeren en zou het volgende zomer al online kunnen zijn.

Wanneer en of hun ijscodienst naar Nederland komt is nog niet bekend, maar zodra wij het weten zullen we het (onder het genot van een hoorntje met een bolletje choco, een bolletje vanille, en een flinke toef slagroom) jullie zo snel mogelijk laten weten.

Promovideo:
[gv data=”2WySm0YJzMU”][/gv]

Nog geen reacties

  1. dat hebben we in nederland ook en dat heet logisch nadenken. Je ziet een ijscowagen en je zegt tegen de bestuurder, als het warm is kom dan naar dit adres (mijn werk).
    En voila er komt nu al 2 weken lang iedere dag een ijscowagen het bedrijventerrijn op rijden, blaast zijn horormelodie uit en de kantoren stromen leeg. Werkt prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *