Coole koelbox is een megahit op Kickstarter

Coole koelbox is een megahit op Kickstarter
‘What’s cooler than being cool?’ Deze Coolest koelbox waarschijnlijk.

Het kan hard gaan met projecten op Kickstarter. Soms met zoiets onzinnigs als een aardappelsalade die op het moment van schrijven $46.000 bij elkaar heeft gefund, in andere gevallen gaat het om iets met meer praktisch nut, zoals de koelbox van de toekomst.

De Coolest staat nog maar zo’n vier dagen op Kickstarter, maar heeft al ruim $1,7 miljoen opgehaald. Dit terwijl de makers mikte op een bedrag van $50.000. Wat een op het eerste oog gewone koelbox zo populair maakt? Wel, het aantal handige functies. Zo is de Coolest uitgerust met een waterdichte en verwijderbare bluetoothspeaker in de behuizing, LED-verlichting aan de binnenkant van het koelcompartiment, een USB-oplaadpunt en een ingebouwde flessenopener.

Leuk, die paar gadgets, maar er zitten nog een paar slimmigheden in die de Coolest het Zwitserse zakmes onder de koelboxen maakt en waar ‘ie zijn populariteit aan te danken heeft. We noemen een blender voor al je cocktails, een deksel met inbouw-servies, extra brede wielen die niet meteen in het zand wegzakken en een handig uitschuifhandvat.

Check het filmpje:
[gv data=”l4irb2K1p8E”][/gv]

En hadden we al gezegd dat-ie een flessenopener heeft?
Coole koelbox is een megahit op Kickstarter

De Coolest heeft een verkoopprijs van 185 dollar, zo’n 135 euro. Klein nadeeltje: de bezorgkosten buiten de VS bedragen nog eens 100 dollar.

[lg_folder folder=”0_Divers/Coolest/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *