Coupons en meer: 6 exclusieve dikke deals bij Gearbest

Bezelless? Jazeker
Coupons, coupons, coupons voor onder andere deze bezel-less smartphone.

Onze vrienden van Gearbest hebben weer een aantal toffe kortingscodes te vergeven en laten we wel wezen, we houden allemaal van goedkope elektronica. Zonder verdere poespas zijn dit 6 dikke deals voor high-end gadgets.

Elephone Mix 4G Phablet (€104,99) – Couponcode HNYear296
Wat dacht je van een goedkope Android smartphone die ondanks de prijs is uitgerust met de nieuwste features, waaronder een vingerafdrukscanner. Het 5.5 inch toestel bevat 4GB RAM en 64GB interne opslagcapaciteit. Daarnaast krijg je voor de magere prijs een 8MP frontcamera en een dual-lens 13MP rearcamera. En alsof dat nog niet genoeg is krijgen de eerste 1000 klanten een gratis screen protector, maak je kans op één van de bovenstaande 5 gratis Eluphone Pro smartphones (t.w.v. meer dan $400,- dollar) en krijg je bij besteding van minimaal €350 euro 5 euro korting op de accessoires voor de phablet. Veel beter wordt het niet.

De dame krijg je er niet bij...

Chuwi Hi 8 Air Tablet PC (€99,49)
Een 8.0 inch tablet met Dual OS: Windows 10 en Android 5.1. Een Intel Quad Core 1.44GHz (tot 1.92GHz) zorgt voor genoeg performance. Er zit zowel voor als achter een camera op, voor chat of fotografie. Meer info HIER!

Chuwi Hi8 Air

Creality3D CR – 10 3D Desktop DIY Printer (€308,32) – Couponcode EUCR10JK
Okay, deze is echt heel tof. Altijd al een 3D-printer willen hebben maar de stap nog niet durven zetten? Dit DIY-pakket legt je stap voor stap uit hoe je de printer in elkaar zet en hoe hij werkt. Het apparaat heeft een LCD-scherm en een keypad voor offline gebruik (ondersteunt ook offline printen d.m.v. een SD-kaart). De printer heeft een degelijk printoppervlak van 300 x 300 x 400mm en ondersteunt zo’n beetje alle gangbare print-materialen.

[gv data=”M_iamcw2rmY”][/gv]

Xiaomi Smart WiFi Car DVR (€30,67)
Voor slechts 30 Euro heb je een 1080P Full HD Camera voor in je auto, met Voice Control, SONY IMX323 Image Sensor, 130 graden FOV en Loop-cycle Recording. En dat is slechts één van de vele aanbiedingen deze week, check ze via gearbest.com!

Xiaomi Smart WiFi Car DVR

Xiaomi ROIDMI 3S Bluetooth Car Charger (€11,60)
Ok, dit kende ik nog niet. Blijkbaar is dit een oplader voor in je auto (via de sigarettenaansteker, DC 12 – 24V), die naast het opladen ook een FM-signaal kan uitzenden om je muziek via de radio te beluisteren. Een andere optie is om via Bluetooth je muziek te streamen! Daarnaast kun je er handsfree mee bellen. Deze oplader is onderdeel van diverse promo-acties.

Oplader

Wintersport sale (tot 40% korting)
Net op de tijd voor de wintersport, koop daarom nu je benodigde gadgets via deze promo, zoals een Xiaomi AMAZFIT Sports SmartWatch of een ThiEYE T5e WiFi 4K 30fps SportCamera (12MP).

Sportsale

Eén reactie

  1. De Xiaomi 70mai (de dashcam) is een topper, ik heb hem via Aliexpress gekocht voor de gewone prijs van 32 euro, dus Gearbest Coupons, wat een lokkertjes, lijkt Mediamarkt wel met hun btw-actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *