Crankcase: geen lege iPhone meer met deze opwind-accu

Crankcase
Met een beetje lichamelijke inspanning zit je nooit meer zonder een lege accu op je telefoon.

Ampware heeft met de Crankcase zonder twijfel de duurzaamste manier ontwikkeld om je smartphone weer van wat energie te voorzien. Met de hendel op de achterkant van deze plompe case kun je de accu namelijk opladen door de hendel rond te draaien, net zoals je dat ook wel eens ziet bij sommige zaklampen.

Even opwinden
Na een paar keer draaien is je iPhone weer vol genoeg om een tijdje te bellen, smsen of internetten. Handig als je batterij het begeeft, maar een essentieel hulpmiddel voor mensen die regelmatig op plaatsen zijn waar geen stopcontact in de buurt is. Voorlopig is er alleen nog maar een Crankcase voor de iPhone 5, 5s en 6 gemaakt. Omdat hij gewoon een USB-ingang heeft kun je er wel een ander apparaat aan koppelen, zolang je de juiste kabel er maar voor bij hebt.

Indiegogo
De crowdfundingcampagne voor de Crankcase is nog maar net van start gegaan via Indiegogo, dus het is lastig te zeggen of het op een succes uit zal draaien. Nu zijn de early bird opties in ieder geval nog beschikbaar, zodat je een exemplaar voor 29 dollar kunt bestellen die in oktober thuisbezorgd wordt, mits het streefbedrag wordt gehaald natuurlijk.

Eén reactie

  1. “ontwikkeld”

    Euhm, neen. Bestaat al 20 jaar. Het kabeltje op een modern toestel aansluiten, maakt het daarom niet iets ‘nieuw’, en al zeker niet ‘ontwikkeld’…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *