Crash Lando Norris leidt tot grote internetgrap

Crash Lando Norris onderdeel van grote internetgrap
Lol!

Het internet is hard. Een foto, situatie of video kan worden gebruikt om iemand op grappige wijze neer te zetten. Of je het zelf ook grappig vindt is natuurlijk persoonlijk. Internet-humor is immers niet voor iedereen.

Wat is er aan de hand? Afgelopen weekend werd Lando Norris genadeloos uitgeschakeld in een Formule 3-race op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Door deze crash, die gebeurde in de laatste ronde van de race, kon Norris de titel voor het kampioenschap niet meer veiligstellen. Na de crash zat de coureur teneergeslagen in de grindbak. Het moment werd uiteraard vastgelegd door de camera’s, de coureur deelde een foto via zijn Twitter-pagina.

De zitpositie van de teleurgestelde Norris bleek echter voer voor internettrollen. De 17-jarige coureur is te zien in de vreemdste plaatjes op het web. Een teleurgestelde Norris op het strand (met Fernando Alonso), Norris in de speeltuin of Norris in een voetbalstadion. F1-coureur Alonso was eerder onderdeel van zo’n internetgrap. Het beeld van de Spanjaard in een stoel, genietend van de zon, ging twee jaar geleden heel de wereld over.

Check een aantal van de internetplaatjes over Lando Norris hieronder. Onder andere via Twitter en Instagram worden de bewerkte pics gepost, inclusief de hashtag #PlacesLandoWouldRatherBe.

1

2

3

4

Beach boy

Nog geen reacties

  1. Haha, die eerste is wel leuk. Zullen alleen vast wel mensen zijn die het niet pikken. Dat vind ik altijd wel grappig. Kijk maar eens bij de likes van virals op Facebook. Staan altijd wel een paar boze gezichtjes bij.

    Gelukkig kunnen we ons gevoel hier bij Autoblog met zorgvuldig uitgekozen woorden uitten.

  2. superlol, ik zal er niet van opkijken als dit ventje als laatst zal lachen…..als je 17 ben en voor de titel strijdt (nu dan misschien niet meer) heb je aardig wat potentie, we kunnen em allemaal uitlachen maar ik ken weinig 17 jarigen en ouder of jonger die het beter doet dan hem. ben benieuwd of ie door zon tegenslag sterker uit zal komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *