Creëer je eigen look met deze revolutionaire e-sneakers

Vixole Sneakers
De ‘slimme schoenen’ zijn dankzij de bijgeleverde app altijd aanpasbaar.

We zien genoeg toffe projecten voorbij komen op Kickstarter en Indiegogo. Vaak zijn het handige tools waar we stiekem al naar verlangden. Maar de toffe e-sneakers van Vixole hadden zelfs wij nooit van durven dromen. Op het eerste gezicht zien de schoenen er redelijk basic uit, maar niets is wat het lijkt.

De Vixole-sneakers beschikken namelijk over een aanpasbaar LED-display aan de achterkant. Dankzij de bijgeleverde applicatie kun je helemaal zelf bepalen welke afbeelding je toont op je sneakers. Dit kan een zelfgemaakte foto zijn of een afbeelding van het internet.

Daarnaast is het mogelijk om de sneakers de interactie aan te laten gaan met muziek, zichzelf aanpassen aan de hand van bewegingen en ga zo maar door. Een unieke manier dus om jezelf te kunnen uiten. Dat de sneakers van Vixole waterbestendig en draadloos oplaadbaar zijn, is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Niet alleen qua uiterlijk zijn de schoenen uniek. Ook is er een speciale schoenvibratie aanwezig die je helpt om de juiste route te lopen én om ingekomen berichten aan je te melden. Door deze overvloed aan toffe features is het dan ook niet gek dat het Indiegogo-project ruimschoots zijn gewenste financiële middelen heeft opgehaald.

De slimme e-sneakers komen in drie verschillende prijsklassen, beginnend vanaf 160 dollar. Bestel je nu een paar Vixole-sneakers, dan kun je vanaf juni dit jaar iedereen het nakijken geven met dit bizarre stukje technologie aan je voeten.

[gv data=”wQU1u6ud-Wg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *