Creepy: dit pistool is op te vouwen als smartphone

Creepy: dit pistool is op te vouwen als smartphone
De timing is op z’n zachtst gezegd bedenkelijk, maar het Amerikaanse Ideal Conceal heeft een geweer gepresenteerd dat je kunt verstoppen als smartphone in een case.

Het gaat om een .380 caliber pistool dat in te klappen is in de vorm van een smartphone. Dan verdwijnt ook de trekker uit het zicht, zodat vrijwel niemand zal kunnen zien dat je een wapen bij je hebt. Je kunt het pistool zelfs aan je broekzak bevestigen, zodat je ‘m meteen tevoorschijn kunt toveren als je een wapen nodig hebt.

Ideal Conceal ontwikkelde het pistool naar eigen zeggen omdat er in Amerika steeds meer vraag is naar wapens die je altijd mee kunt nemen. In het licht van de recente ontwikkelingen in Brussel kun je je afvragen of er geen beter moment gekozen had kunnen worden voor de introductie van het pistool, dat nog steeds in ontwikkeling is.

Dat zal voor de mensen achter deze startup geen prioriteit hebben, want zij zijn er vooral trots op dat zich al 2.500 potentiële klanten hebben gemeld…

3 reacties

  1. Wat heeft dat met Brussel te maken?
    En als het er al iets mee te maken zou hebben dan is het alleen maar een goede timing. De Amerikaan wil en mag zich verdedigen tegen terrorisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *