Crowdfunder leert hoe je een mobiele telefoon moet maken

Auteur: , Geen reacties
Dtoor

Een crowdfundingsproject op Kickstarter wil mensen leren hoe ze zelf een telefoon kunnen maken.

Geen product of een toffe gadget dit keer, maar een dienst. Op Kickstarter is een crowdfundingsproject verschenen waar ge├»nteresseerden zich kunnen inschrijven voor een workshop ‘telefoon maken.’

De workshop kost 100 dollar en bestaat uit een uitgebreide les dat ongeveer twee uur duurt. Aan het einde van de les beschik je over een zelfgemaakte en werkende mobiele telefoon. Dtoor, het bedrijf achter het concept, zegt dat je zelfgebouwde prototype compatibel zal zijn met elke SIM-kaart zodat je kunt bellen en SMS’en.

De basis van het mobieltje komt uit een 3D-printer. De telefoon heeft een rond design en beschikt over een touchscreen. Dtoor reist in 2017 door de Verenigde Staten en zal op diverse plekken de workshops gaan aanbieden. Wil je een les volgen zul je dus een tripje naar Amerika moeten plannen.

Voordat het zover is moet de Kickstarter wel voldoende geld ophalen. Op dit moment heeft Dtoor zo’n 1500 dollar opgehaald. Het streefbedrag van 10.000 dollar is dus nog niet bereikt. Tot en met 30 september is het mogelijk om het project te funden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).