Cryptomunt Ripple (XRP) staat voor een tweesprong

Ripple-XRP-bear-bullTrendbreuk in koersontwikkeling duidt op een keuze: flinke winst of naar de bodem.

De koers van de cryptomunt Ripple hield in de crisis van begin november 2018 goed stand. Toch ontkwam ook deze munt niet aan een flink verlies. We blijven de koersen volgen. Het viel ons en partijen zoals BTC direct dan ook op dat er iets gebeurt met de koers van de Ripple.

Rond half november kwam de koers met pieken en dalen steeds terug rond de $ 0,45. Vanaf de tweede helft van november is de koers echter alleen gaan dalen tot de $ 0,35 waar de koers zich woensdag 3 december bevond. Wie de koers over de rest van het jaar analyseert ziet een zogenoemde support-zone ontstaan. Deze ligt momenteel tussen $ 0,29 en $ 0,34. Ook tekent zich een weerstandszone af. Deze ligt tussen $ 0,22 en $0,24.
Ripple-koers-met-trendlijnen

Het bijzondere is dat de dalende trend zich steeds dichter naar de support-zone begeeft. Als de trend daar keert liggen koersstijgingen in het verschiet. Wanneer de trend niet keert en doorzet ligt een daling naar supportniveau in het verschiet. Dit zou een verdere koersval betekenen. Het wordt dus een spannende tijd voor beleggers in Ripple.

Uiteraard weten we niet waar de koersen heengaan. Je bent dus zelf verantwoordelijk in de keuze of je gaat beleggen en voor hoeveel geld. Wij adviseren niet en informeren alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *