Cryptomunt Tron (TRX) investeert $100 miljoen

tron-arcade-100-miljoen
Tron zet vol in op ontwikkeling van gaming via de Blockchain.

Tron (TRX) richt binnen de bestaande community het fonds Tron Arcade op. Dit fonds gaat zich bezighouden met de ontwikkeling van gaming via de Blockchain. De ontwikkelaars van de cryptomunt vullen het fonds met 100 miljoen dollar.

Deze nieuwe Blockchain moet geschikt zijn voor de gaming industrie. Dat wil zeggen dat invoerfouten en interpretatiefouten minder vaak voor zouden moeten komen. Ook is het noodzakelijk dat de veiligheid verhoogd wordt zodat bijvoorbeeld gemanipuleerde smartcontracten of 51% aanvallen veel minder vaak voor kunnen komen.

De aanpak die Tron lanceert heeft diverse voordelen. Allereerst creëren ze daarbij een superveilige Blockchain die ook voor andere doeleinden erg geschikt is. Daarnaast kunnen ze games ontwikkelen in combinatie met kleinere game-ontwikkelaars. Wanneer zij bijvoorbeeld een hit zoals Fortnite ontwikkelen zetten ze Tron (TRX) enorm op de kaart. Daarnaast kunnen ze de games en crypto dan mooi in elkaar laten overlopen als de extra features in TRX moeten worden afgerekend. Een ander voordeel is dat zij met BitTorrent (eigendom van Tron) geïntegreerd kunnen worden.

Op deze manier zou Tron ook kansspelen via de Blockchain kunnen aanbieden. Al met al zal dit bij succes zeker leiden tot verdere naamsbekendheid van Tron en acceptatie van cryptovaluta. Het laatste voordeel is dat Tron de ontwikkeling van dit fonds in het bestaande bedrijf behoudt en niet wil afsplitsen in een aparte tokens of dochtermaatschappijen. Zo kan de enorme groep Tron-gebruikers direct (onbewust) ingezet worden om de game te distribueren.

Wij begrijpen wel waarom de koers van Tron (TRX) zo stijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *