Curved OLED TV van LG eindelijk verkrijgbaar in Nederland

LG Curved OLED TV
Het heeft iets langer geduurd dan verwacht, maar LG is eindelijk begonnen met het verkopen van hun eerste gebogen televisie in Nederland. Volgens het Koreaanse merk zou deze 55 inch TV voor de ultieme IMAX-kijkervaring zorgen.

Nadat de Curved OLED TV eerder dit jaar werd aangekondigd, kregen we te horen dat de verkoop op 1 september zou starten (in de Benelux), maar dat plan heeft blijkbaar twee maanden vertraging opgelopen.

LG heeft voor de lancering in Nederland een deal gesloten met Electro World, want momenteel is deze televisie alleen daar te koop. De adviesprijs van 8.999 euro hadden we al eerder voorbij horen komen en is niet veranderd. Bij concurrent Samsung heb je voor 7.999 euro al een gebogen televisie.

Volgens LG is de Curved OLED TV niet alleen bijzonder vanwege de gebogen vorm, maar ook vanwege de zogenaamde 4-Color Pixel. Deze vierde subpixel zou moeten zorgen voor de beste beeldkwaliteit. De LG OLED pixels bestaan uit vier subpixels, waaronder een witte subpixel die zorgt voor een breder kleurenpalet en lager energieverbruik.

[gv data=”UDNfJYUkDbs”][/gv]

[lg_folder folder=”LG/Curved_OLED_TV/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *