Cyberpunk 2077 crasht niet langer door nieuwe update

Cyberpunk 2077 crasht niet langer door nieuwe update

CD Projekt Red is als een gek aan de slag gegaan om de schade van de vorige update aan Cyberpunk 2077 ongedaan te maken.

Een update moet normaal gesproken verbeteringen brengen. Geen destructie. Die memo hadden ze bij CD Projekt Red verkeerd begrepen. De Poolse game ontwikkelaar had een nieuwe update uitgerold voor de toch wel inmiddels erg geplaagde Cyberpunk 2077. Helaas pakte die update helemaal verkeerd uit. Er klonken geluiden dat de update het spel juist zou slopen.

Cyberpunk update

Bij CD Projekt Red wisten ze niet hoe gauw ze aan de slag moesten gaan om een fix uit te rollen. Die update is er nu gekomen. De bug, die de game liet vastlopen tijden de missie Down on the Street, is nu uit de game. CD Projekt Red heeft de update uitgerold voor PC, consoles en Stadia. Je hoeft na de update niet langer bang te zijn dat het spel weer te maken krijgt met een bizarre crash.

Het gaat hier om hotfix 1.11. Gelukkig hebben ze bij CD Projekt Red tamelijk snel een update kunnen maken om dit probleem aan te pakken. Voor sommigen was het reden om Cyberpunk 2077 even niet meer aan te raken uit angst voor meer game brekende bugs. Daar is nu, voor zover bekend, geen sprake van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *