Cyberpunk 2077 update fixt de grootste problemen alweer

Cyberpunk 2077 is een rommeltje, maar een recente update maakt al wat van de meest hardnekkige problemen goed.

De lancering van Cyberpunk 2077 was alles behalve soepel. Dat leidde onder andere tot refunds en zelfs een rechtszaak. Maar afgezien van de verschrikkelijke performance op last-gen consoles, leek alle haat een beetje overdreven. De meest recente update fixt immers enkele van de meest hardnekkige bugs die de game teisterden.

Cyberpunk 2077 update 1.06

De meest recente update, hotfix 1.06, fixt enkele irritante bugs voor Cyberpunk 2077. Allerbelangrijkst de bug die ervoor zorgde dat saves games konden corrupten. Voordat je feest viert, de game is nog steeds niet waar het moet zijn. Maar goed nieuws is het zeker.

Het lag allemaal aan de save-bestanden, die groter dan 8MB werden waardoor Cyberpunk het bestand niet meer kon lezen. De update zorgt ervoor dat de beperking van save-bestanden niet meer van toepassing is, waardoor je veilig bent voor het verliezen van al je vooruitgang. Klein nadeel; als save files al corrupt zijn, kan deze update daar helaas niets aan doen.

Verder fixt de update ook performance problemen voor Cyberpunk 2077 op consoles. De manier waarop de game werkgeheugen toepast is wat verbeterd. Hierdoor moeten crashes minder vaak voorkomen.

Daarmee zijn voor zowel PC als console wat hele hardnekkige problemen verholpen. Dat neemt niet weg dat CD Project Red nog behoorlijk wat werk voor de boeg heeft. Last-gen consoles kunnen de game nog steeds nauwelijks aan en ook voor next-gen en PC zijn performance optimalisaties meer dan welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *