Daar zijn ze dan: High Quality pics van de iPhone 5C

Iphone 5C High Quality
Of het budgettoestel nou iPhone Lite, Budget iPhone of iPhone 5C gaat heten doet er nog niet zoveel toe. Duidelijke foto’s van het toestel wel. En die hebben we nu!

Afgelopen week dook er al een video op van de goedkope iPhone. Ook verschenen er al foto’s van zowel een witte en een felgekleurde versie van de budgetphone.

Nu zijn er ook HQ foto’s gelekt. Hierop is onder andere nog duidelijker te zien dat er geen gebruik is gemaakt van dure materialen zoals glas of aluminium. Volgens verschillende geruchten moet het toestel nog dit jaar op de markt verschijnen. Tot dan: geniet van deze nieuwe foto’s. (via: sonnydickson.com)

[lg_folder folder=”Apple/iphone_5c_hq/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Als deze qua prijs nou ook rond de €250 zou liggen net als de ‘mindere’ Desire van HTC bijvoorbeeld. Dan hebben ze een goed product in handen, denk ik.

    Al hoef ik zelf nog steeds geen iPhone te hebben.

  2. Alle (verschillende) gaatjes op de boven/onderkant vind ik wat rommelig en Apple niet waardig. Verder lijkt het me in deze kleur (wit is geen kleur bla bla bla) wel een mooi simpel dingetje die vast beter in de hand ligt dan de 5.

    Ik ben benieuwd naar de prijs. Maar 100 euro goedkoper lijkt me te weinig maar Apple kennende zou het zomaar kunnen.

    Het succes is erg afhankelijk hoe Apple het in de markt zet. De rede om een Apple te kopen is voor de meeste toch om er bij te horen (Blijkt uit consumenten studies die ik heb gezien voor mijn werk). Status dus. Als het ze lukt dit te spinnen naar iets anders als budget dan zal het wel een succes worden. Dit is ook het idee achter de kleuren denk ik. Jonger frisser, minder zakelijk.

    Apple vergrijst, de gebruikers worden steeds ouder en first time users (kinderen/jong volwassenen) kiezen steeds vaker voor android. Dit is dus een cruciaal product voor Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *