Dames en heren… Popcorn Time is terug!

Popcorn back
De koning van de illegale streaming verdween in oktober definitief van het toneel. Definitief? Nee, niet helemaal definitief. Want nu herrezen uit de dood én gestoken in een nieuw jasje. Back once again by popular demand.

Helemáál weg is Popcorn Time niet echt geweest: kijken via de eigen speciale VPN-software (VPN.ht) was nog mogelijk en ook wie al zo handig was de app bijtijds te installeren kon gewoon blijven kijken naar de oude versie. Maar een volwaardige live versie was er alleen met Popcorn Time Community Edition, dat na een paar weken alweer werd opgerold onder zware druk van de anti-piraterij-lobby.

De afgelopen weken is in Argentinië echter een nieuwe variant ontstaan van deze community editie. Ja, het is nog steeds illegaal en zonder twijfel is een batterij advocaten momenteel aan het bekijken hoe men er korte mette mee kan maken, maar voorlopig kun je je lol op met deze versie, die je hier vindt. Enjoy – while supplies last. Oh, en de interface is gewoon de Popcorn Time die je gewend bent.

Met dank aan Sam voor de tip!

7 reacties

  • @406_v6: probeer moviebox eens ff, echt een aanrader. Ook kan je daar films downloaden en via Apple tv op tv kijken
   Je moet hem downloaden via Vshare.

 1. Ik begin er niet aan. We lezen iedere keer dat Brein nu ook individuele mensen gaat benaderen, beboeten, etc, etc. Dadelijk een aanslag van Brein in de bus voor tig duizend euro. Nu niet en nooit niet.

  • @Freewarefreak: Was een enkel gevalletje in Duitsland, daar is de wetgeving veel strenger, Brein maakt gebruik van dat succesje om dat het toevallig een Nederlander was, Nederland is de wetgeving nog steeds zo dat het niet strafbaar is, het is maar de vraag hoelang nog, maar tot nu toe heb je niets te vrezen.

   Mijn tip. installeer Kodi op je androidbox/laptop onbeperkt gratis content streamen, echt alles is aanwezig films/series van nieuw naar oud, en niet strafbaar in Nederland.

   • @bofkont: uhhmm, het is in Nederland WEL strafbaar tegenwoordig. Er staat echter in het wetboek nog geen straf op dus de nederlandse Justitie zal niet achter je aan komen. Brein zal in een rechtzaak als civiele partij aanhankelijk moeten maken dat ZIJ aantoonbaar schade hebben geleden en een schadevergoeding moeten zien te verkrijgen ter vergoeding van die schade. Tot nu toe gaan ze dus alleen achter de grote verspreiders aan en komen met een “schikkingsvoorstel” met hele grote hoop dat iedereen die aan zal pakken en het niet tot een rechtzaak komt (omdat er mogelijk geen spaan heel wordt gelaten van hun eisen door een rechter)

    • @thisguy: klopt idd ze kunnen je. Civiel rechterlijk proberen aan te pakken, maar volgens mij is nog geen enkele gebruiker op die manier gepakt idd enkel de grote jongens / verspreiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *