Nooit meer foto’s uitzoeken dankzij deze nieuwe Google-app

Google Photos op iOS
Je herkent het vast wel: je smartphone heeft gigabytes aan vrije ruimte, dus je klikt maar raak en maakt honderden foto’s per jaar. Maar hoe vind je die fraaie vakantieplaatjes terug tussen al je selfies?

Simpel: door Google Photos te gebruiken. De nieuwe fotodienst van Google gaat al je foto’s en video’s namelijk automatisch ordenen. Wil je de mooiste skylines zien, dan schotelt Google Photos ze voor. Wil je nog een keer lachen om alle belachelijke selfies die je hebt gemaakt met je vrienden? Ook dat kan, want Google Photos zorgt er automatisch voor dat gebeurtenissen worden gesorteerd op plaats, tijd en de personen die erbij waren. Het is dus nog nooit zo eenvoudig geweest om je oude foto’s weer terug te vinden.

Het mooiste van alles hebben we echter nog niet met jullie gedeeld. Je opslag bij Google Photos is namelijk ongelimiteerd. De app synchroniseert je foto’s en video’s automatisch, dus je hebt altijd een backup van je bestanden. Daarnaast zorgt Google ervoor dat jouw bestanden ook echt van jou blijven, dus niemand anders kan ze bekijken. Tot je besluit ze te delen, want Google Photos biedt ook de mogelijkheid om foto’s en video’s te delen via Twitter, Facebook, WhatsApp of andere platformen.

Google Photos komt later vandaag beschikbaar en is te gebruiken via Android, iOS en de bijbehorende web-app.
[gv data=”ydBjsZnHrwM”][/gv]

Nog geen reacties

  1. IOS Had dit al in zijn standaard app.

    Dat hele Android M gebeuren is gewoon 1:1 copy van IOS.

    Waarom? Android Pay,Apps Permissions, dit had IOS standaard in IOS 7.0 al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *