Dankzij dit ding is je volgende smartphone veel sneller!

Dankzij dit ding is je volgende smartphone veel sneller!

Dankzij dit ding is je volgende smartphone veel sneller!

Mooi he, die technische ontwikkelingen. Want hoe sneller een smartphone is hoe beter nietwaar.

Er zit gelukkig geen ouderwetse draaiende harde schijf in je smartphone. Zou wat zijn. Een telefoon die ongelofelijk veel herrie maakt en ook nog eens traag is wanneer deze volraakt. Nee, de moderne smartphone doet het met flashopslag. En regelmatig worden daar mooie stappen in gemaakt.

Samsung heeft de vierde generatie van Universal Flash Storage aangekondigd. De productie gaat in het derde kwartaal van start. Volgend jaar zullen de eerste smartphones naar verwachting uitgerust worden met de techniek.

Universal Flash Storage 4.0 van Samsung maakt je smartphone nog sneller. De stappen die de Koreanen hebben weten te zetten zijn niet verkeerd. De nieuwste generatie flash opslag is dubbel zo snel in vergelijking met 3.1.

De leessnelheid kan een maximum van 4.2000MB/s halen. De schrijfsnelheid een maximum van 2.800MB/s. Op dit moment maakt onder meer de Samsung Galaxy S22 nog gebruik van versie 3.1 van Universal Flash Storage.

Niet alleen maakt deze nieuwe generatie je smartphone sneller. Het vraagt ook minder van de batterij, waardoor je smartphone langer zou mee moeten gaan op een dag. Kortom, kom maar op! Smartphonefabrikanten over de hele wereld zullen naar verwachting de techniek van Samsung afnemen voor hun smartphones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *