Dankzij dit shirt heb je het nooit meer koud

FuelWear helpt je de winter door
Zie je nu al tegen de winter op omdat je het altijd koud hebt? Dan is de Flame Base Layer het ideale shirt om de wintermaanden mee door te komen.

Het shirt beschikt namelijk over een ingebouwde verwarming, zodat je het altijd lekker warm hebt. Een groep Canadese studenten kwam op het idee toen ze iedere dag bibberend naar de universiteit moesten. Samen zijn ze onder de naam FuelWear meerdere producten gaan ontwikkelen, waaronder dus de Flame Base Layer.

Dankzij ingebouwde sensoren kan het shirt zelfs je lichaamstemperatuur meten, waardoor het precies weet hoeveel warmte je nodig hebt. Wanneer je het shirt tijdens het sporten draagt of wanneer het regent, wordt de verwarming automatisch uitgezet zodat je niet overhit raakt. Daarnaast kun je met een knop zelf de temperatuur aanpassen.

Ook is het mogelijk om extra accu’s te kopen. Het ligt er natuurlijk aan met hoeveel graden je moet worden opgewarmd, maar wanneer dat 5 graden is, houdt de accu het zo’n zes uur vol. De groep studenten heeft een crowdfundingproject opgezet via Indiegogo. Het doel is inmiddels behaald maar voor ongeveer 100 euro is het nog steeds mogelijk om een shirt te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *