Dankzij mod ziet Watch Dogs er ineens een stuk mooier uit

Dankzij mod ziet Watch Dogs er ineens een stuk mooier uit
Iedereen was onder de indruk van de eerste gameplay beelden van Watch Dogs in 2012, maar toen het spel daadwerkelijk uitkwam waren de meningen nogal verdeeld.

Nu heeft een handige modder een aantal bestanden gevonden in de gamefiles van Watch Dogs waarmee je het spel een visuele boost kan geven. Waarom het spel er een stuk minder uitzag ten tijde van de release is door Ubisoft nooit bekend gemaakt.

We zien natuurlijk wel vaker dat er gameplay video’s uitkomen waarin de graphics een stuk mooier zijn dan het eindresultaat. Maar bij Watch Dogs was het wel een heel groot verschil. Nu blijkt dan ook dat Ubisoft bestanden in de PC versie heeft gestopt waarmee het spel er een stuk mooier uit komt te zien. Ubisoft heeft dit alleen niet gebruikt voor de uiteindelijke versie.

Dankzij TheWorse, die zijn bevindingen op het forum Guru3D plaatste kan nu iedereen Watch Dogs met high-end graphics spelen. Ubisoft heeft nog niet gereageerd op de mod en de bestanden die al in het spel verborgen zaten. Mocht je het zelf willen proberen (op eigen risico natuurlijk) dan kan je de bestanden downloaden via het forum van Guru3D.

Nog geen reacties

  1. Vaak doen ze dit voor een betere allround experience. Dan weten ze zeker dat een game bij iedereen goed draait. Maar het is natuurlijk wel zonde dat ze de game niet in één keer goed op de markt brengen en het maximale eruit halen.

  2. Vaak doen ze dit voor een betere allround experience. Dan weten ze zeker dat een game bij iedereen goed draait. Maar het is natuurlijk wel zonde dat ze de game niet in één keer goed op de markt brengen en het maximale eruit halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *