Dát is het moment waarop de Bitcoin $ 100.000,- waard is

bitcoin-koers-honderdduizend-dollar
Wanneer denk jij dat het zo is?

Wie de koers van de Bitcoin en de andere munten volgt, weet dat het sinds begin 2018 bergafwaarts gaat met de koersen. Toen er vorig weekend een opleving was reageerde de markt in feeststemming. Direct kwamen alle crypto-bulls weer uit hun schuilplaatsen en werden de mooiste voorspellingen gedaan. Nu kennen we natuurlijk allemaal de bizarre weddenschap van John McAfee die er zeker van is dat de koers per 1 januari 2021 op 1 miljoen dollar staat. Mocht hij ongelijk krijgen dan heeft hij een goed voornemen voor het nieuwe jaar…

Nu kan het natuurlijk ook allemaal een onsje (of wat) minder. De bekende crypto-specialist ‘MagicPoopCannon’ voorspelde op Twitter dat hij denkt dat de Bitcoin binnen 4 jaar op een koers van minstens $ 100.000,- staat. Vervolgens vroeg hij zijn Twitter-volgers hoe zij daarover dachten. Een ruime meerderheid is het met hem eens.

Overigens heeft dit magische poepkanon al eerder de spijker op de kop geslagen door te voorspellen dat de Bitcoin nu rond $ 3.000,- zou presteren. We zijn dan ook zeer benieuwd of zijn volgende prognose uitkomt en we over vier jaar meer dan een ton voor een Bitcoin gaan betalen? Overigens is er ook een exacter moment te bepalen wanneer jij $ 100.000,- verdient met Bitcoin en dat heeft alweer met John McAfee te maken.

Wat denk jij? Haalt de Bitcoin een koers van een ton? Laat gerust jouw reactie achter en filosofeer mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *