Dat was snel: iOS 10.0.2 vanaf nu te downloaden

ios 10.0.2 downloaden
Zoals gewoonlijk zitten er in de eerste officiële versie van een nieuw iOS wel wat bugs. Die van iOS 10 zouden nu verholpen moeten zijn.

De eerste update van iOS 10 verhelpt onder andere een bug waardoor de Lightning EarPods van de iPhone 7 niet goed werkten. Verder is een synchronisatieprobleem met iCloud Fotobibliotheek gefixt en zouden alle app-extensies nu ingeschakeld kunnen worden. Veel iOS-gebruikers bleken daar namelijk problemen mee te hebben.

Toen iOS 10 op 13 september te downloaden was bleek het Apple-besturingssysteem je iPhone en/of iPad te slopen, maar dit werd snel verholpen. Het overgrote deel van de overige bugs zouden nu ook verholpen moeten zijn, maar iOS 10 heeft alsnog veel irritante functies. In DIT artikel lees je hoe je al die irritante zaken in iOS 10 oplost.

De nieuwe iOS 10-update is zoals altijd te downloaden via Instellingen > Algemeen > Software-update op je iPhone, iPad of iPod touch.

Eén reactie

  1. Goed om te weten. Ik begrijp alleen nog steeds niet waarom ik niet via het mobiele netwerk kan updaten. Mijn Wi-Fi netwerk is 5x langzamer dan mijn mobiele netwerk. Apple..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *