De 100 mooiste meisjes op Tinder

Auteur: , 10 Reacties

De populairste vleeskeuringsapp van dit moment laat nog geen tekenen van afzwakking zien. Sterker nog, het aantal Nederlandse Tinder-gebruikers groeit gestaag. Daarmee komen ook spin-offs om de hoek kijken, zoals Facebookpagina's waar de mooiste meisjes van Tinder worden gearchiveerd.

He recept is inmiddels bekend: Op Tinder, bedacht door de Amerikaan Justin Mateen, log je in met je Facebookprofiel en op basis van je voorkeuren, vrienden en gedeelde interesses krijg je potentiële matches voorgeschoteld. Je kunt ook gerichter zoeken; alleen personen binnen een bepaalde afstand en tot of vanaf een bepaalde leeftijd. Swipe naar links om de matches die je te zien krijgt af te wijzen -bijvoorbeeld omdat het wéér een duckface danwel iemand met een color festivalfoto is- of swipe naar rechts als het bevalt wat je ziet. Wanneer er een match is, kun je met elkaar chatten.

Óf maak een screenshot voor de Facebookpagina ‘Mooiste tinder meisjes‘, een broodnodige variant op de populaire Facebookpagina ‘Mooiste tinder mannen‘. Onze Tinder-verslaafde redactieleden (iedereen, behalve degenen met een Windows Phone)
zochten de 100 mooiste voor jullie uit. Check ze HIER.10 reacties

Nou volgens mij keldert die populariteit toch al weer even.
99% van de meisjes die je nu tegenkomt zijn allemaal van die neppe sexchathoeren.
@aallex: jouw populairiteit misschien? ;)
OMG wat een kolder, OMG wat een lekkere meisjes komer er voorbij ;)
Cheryl 23 is toch wel een toppertje !
Niet bekend met Tinder (WP8 app komt er zo aan) maar ik zie toch wel één of twee redenen om er mee te beginnen.
Tinder ondervind volgensmij ook al flink wat concurrentie van Hot or Not. Is het zelfde principe, en het slaat aan onder jongeren.
Zitten der maar een paar echt mooie bij. De rest is vooral hoertjes.
Tinder is overspoeld met fictieve profielen waarbij ze elke keer doorverwijzen naar een shady datingsite. Dus de profielen die hier staan zijn ongetwijfeld ook grotendeels nep.
Onder hetero’s is zulk een app volgens mij gedoemd om ten onder te gaan aan diens eigen succes. Er komen te veel mannen op af, te weinig vrouwen, en de helft van de vrouwen zijn nog eens fake profielen.

In de gay-community heb je Grindr, hetgeen al jaren goed draait. Puur omdat beide partijen in 90% van de gevallen in hetzelfde geinteresseerd zijn ;)

tldr; mannen denken met hun broek.
Allemaal attention whores
@hollow: dont we all ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).