De 100 mooiste meisjes op Tinder

De 100 mooiste meisjes op Tinder
De populairste vleeskeuringsapp van dit moment laat nog geen tekenen van afzwakking zien. Sterker nog, het aantal Nederlandse Tinder-gebruikers groeit gestaag. Daarmee komen ook spin-offs om de hoek kijken, zoals Facebookpagina’s waar de mooiste meisjes van Tinder worden gearchiveerd.

He recept is inmiddels bekend: Op Tinder, bedacht door de Amerikaan Justin Mateen, log je in met je Facebookprofiel en op basis van je voorkeuren, vrienden en gedeelde interesses krijg je potentiële matches voorgeschoteld. Je kunt ook gerichter zoeken; alleen personen binnen een bepaalde afstand en tot of vanaf een bepaalde leeftijd. Swipe naar links om de matches die je te zien krijgt af te wijzen -bijvoorbeeld omdat het wéér een duckface danwel iemand met een color festivalfoto is- of swipe naar rechts als het bevalt wat je ziet. Wanneer er een match is, kun je met elkaar chatten.

Óf maak een screenshot voor de Facebookpagina ‘Mooiste tinder meisjes‘, een broodnodige variant op de populaire Facebookpagina ‘Mooiste tinder mannen‘. Onze Tinder-verslaafde redactieleden (iedereen, behalve degenen met een Windows Phone)
zochten de 100 mooiste voor jullie uit. Check ze HIER.

[lg_folder folder=”Tinder/De_Mooiste_Tinder_Meisjes/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

 1. Tinder is overspoeld met fictieve profielen waarbij ze elke keer doorverwijzen naar een shady datingsite. Dus de profielen die hier staan zijn ongetwijfeld ook grotendeels nep.

 2. Tinder is overspoeld met fictieve profielen waarbij ze elke keer doorverwijzen naar een shady datingsite. Dus de profielen die hier staan zijn ongetwijfeld ook grotendeels nep.

 3. Onder hetero’s is zulk een app volgens mij gedoemd om ten onder te gaan aan diens eigen succes. Er komen te veel mannen op af, te weinig vrouwen, en de helft van de vrouwen zijn nog eens fake profielen.

  In de gay-community heb je Grindr, hetgeen al jaren goed draait. Puur omdat beide partijen in 90% van de gevallen in hetzelfde geinteresseerd zijn 😉

  tldr; mannen denken met hun broek.

 4. Onder hetero’s is zulk een app volgens mij gedoemd om ten onder te gaan aan diens eigen succes. Er komen te veel mannen op af, te weinig vrouwen, en de helft van de vrouwen zijn nog eens fake profielen.

  In de gay-community heb je Grindr, hetgeen al jaren goed draait. Puur omdat beide partijen in 90% van de gevallen in hetzelfde geinteresseerd zijn 😉

  tldr; mannen denken met hun broek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *