11 leuke inhakers op de fittie tussen Vettel en Verstappen

Vettel facepalm
Natuurlijk geniet het internet keihard mee van de vete tussen de twee F1-coureurs die zich afgelopen zondag afspeelde in Mexico.

Sebastian F*cking Vettel en Max vuistje Verstappen liggen elkaar niet zo lekker. Aanleiding is natuurlijk de spraakmakende Grand Prix van Mexico die gister werd verreden. In de slotfase liepen de gemoederen tussen de twee hoog op en zelfs na de race wisselden de coureurs tot tweemaal toe van positie door ingrijpen van de wedstrijdleiding.

De 11 beste inhakers op de fittie tussen Vettel en Verstappen

Het internet zou het internet niet zijn als hier passende reacties op gegeven zouden worden. Net zoals de bijzondere overwinning van Max in Spanje eerder dit jaar, kon de fittie tussen Vettel en Verstappen op de nodige aandacht van de interwebz rekenen. We zochten de leukste inhakers op en zetten deze hieronder op een rijtje.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

36 reacties

  1. Ben het met Jan Lammers eens.Bernie mag Max wel 100 miljoen bonus geven.Door Max hebben we weer actie op de baan.Er kijken miljoenen meer mensen naar de Formule 1.Stel je voor dat Max er niet in zou rijden.Was er dan nog iets aan? Ik zou er absoluut niet voor thuisblijven.

  2. Heel Nederland in de ban van een menneke met een gedragsprobleem uit een sociaal zwakke familie. Slechts weinigen zijn in staat om MAX-mania te vermijden.
    Vooral de memes waarin Max de vinger geeft aan Lauda geeft het nivo aan van de reaguurders. Max is een talent. Nu nog zijn gedragsprobleem onder controle krijgen, dan wordt het een grote. Nu is hij op weg om een vreselijke irritante coureur te worden die door zijn collega’s uitgkotst wordt, maar door NL-ers die 0 krotisch zijn op handen worden gedragen.

  3. @highhear: De rest van de autosportwereld vindt hem ook goed, zie de commentaren op de race van afgelopen weekend. Eindelijk een coureur die vaak inhaalt i.p.v. steeds achter een ander aan te rijden. Dat hij door zijn collega’s uitgekotst wordt is totale onzin, sommigen vinden het natuurlijk niet leuk als ze door hem ingehaald worden, maar dan hadden ze maar sneller moeten rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *