De 360Cam is de eerste echte 360 graden camera

De 360Cam is de eerste echte 360 graden camera
Hij past in de palm van je hand en maakt prachtige panoramische opnames.

De 360Cam is bedacht en ontworpen door Giroptic die via Kickstarter een campagne zijn gestart. Het project haalde binnen recordtijd het benodigde geld binnen en zal daardoor vanaf november dit jaar beschikbaar zijn. Maar wat maakt hem nou zo bijzonder?

Vooral het formaat en de eenvoud waarmee hij bedient kant worden. De 360Cam kan opnames en foto’s in Full HD maken en dit ook nog eens real-time streamen op je telefoon. Hij wordt geleverd met een app voor Android en iOS waarmee je de camera kan bedienen. Daarnaast is hij ook nog eens waterdicht waardoor een duik in het water tot de mogelijkheden behoort.

De camera heeft een oplaadbare lithium ion batterij waarmee je een uur kan doen, mits je de WiFi uit hebt staan. Naast beeld neemt hij ook nog eens geluid op via zijn drie microfoons. De beelden kan je vervolgens opslaan op een SD kaart.

Via een adapter kan je de camera ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo zit er ook een adapter bij waarmee je de 360Cam in een fitting van een lamp kan draaien. Hiermee kan je hem centraal in een huiskamer monteren en hem gebruiken als bewakingscamera.

Je kan de opgenomen beelden ook bekijken via een Oculus Rift. De makers hebben dan ook speciaal voor de 360Cam een speler gemaakt waarmee je de beelden in 360 graden kan bekijken. Op deze manier kan je de vakantie echt voor een tweede keer beleven.

De 360Cam zal worden geleverd in november dit jaar. Je kan jezelf nog inschrijven voor 299 dollar. Mocht je de 360Cam met meer accessoires willen hebben dan moet je al snel rekenen op een bedrag van 389 dollar.

[gv data=”d93Ls7I_StQ”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *