De 4 beste barbecue-apps voor iPhone en Android

De 4 beste barbecue-apps voor iPhone en Android
Omdat het kwik dit weekend de 30 graden aanwijst is het voor veel mensen tijd om de barbecue weer uit het vet te halen. Maar waarom zou je ouderwets grillen niet een beetje kunnen combineren met moderne apps? Ze zijn er in overvloed. We zetten de meest handige voor je op een rij.

1. BBQ app van C1000
BBQ app van C1000
Naast antwoord op de vraag of het goed weer wordt om de BBQ’en, laat deze app ook weten wat de bereidingsmanieren van je vlees of vis zijn. De bereidingstijd en bereidingswijze wordt bepaald op basis van de ingegeven voorkeuren. Er zitten ook veel video’s met bereidingstips in. Ietwat commercieel, maar best handig.

BBQ app downloaden: Android (gratis) – iOS (gratis)

2. Barbecue Recipes app
Barbecue Recipes
Naast het feit dat het een bbq-receptenapp is zoals zovelen, kun je in Barbecue Recipes ook beschrijvingen vinden hoe je vlees kunt gaar maken. Bijvoorbeeld door het te roken (indien je een kolenbarbecue hebt).

Barbecue Recipes downloaden: Android (gratis)

3. Weber’s on the Grill
Weber's on the Grill
Tips om de lekkerste steak te bbq’en? Of hoe maak je het best het grillrooster schoon? De app van Weber vertelt het je. Naast handige tips vind je er ook meer dan 250 recepten van de Amerikaanse barbecuedeskundige Jamie Purviance, basistechnieken voor het barbecueen, veiligheidsadviezen, onderhoudstips, boodschappenlijstjes en een praktische barbecuetimer. Hij is met €4,49 voor de iOS-versie en €3,78 voor de Android-versie wel aan de dure kant.

Weber’s On the Grill downloaden: AndroidiOS.

Barbecue: Group Expenses
Barbecue: Group Expenses
Organiseer je een bbq waarbij iedereen vlees meeneemt, of betaalt voor een aantal ingrediënten? Met de app Barbecue: Group Expenses zorg je ervoor dat iedereen uiteindelijk hetzelfde betaalt. In de app kun je alle kosten invoeren, waarna het over alle bbq-deelnemers wordt verdeeld. Werkt ook in een restaurant, als je zo’n type bent dat doodleuk een app opstart om de kosten te splitten.

Barbecue: Group Expenses downloaden: Android (gratis).

Check ook onze tien onmisbare BBQ gadgets.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *