De 5 belangrijkste geruchten rondom de iPhone 6S

Auteur: , 6 Reacties
iPhone 6S roze

Er wordt heel wat gespeculeerd over de nieuwe iPhones, en sommige geruchten zijn serieuzer te nemen dan anderen. Dit is de beste onbevestigde informatie die we tot nu toe hebben over de iPhone 6S en 6S Plus.

1. De behuizing blijft hetzelfde

De S-modellen hebben vrijwel altijd dezelfde behuizing als hun generatiegenoten. Af en toe veranderen er kleine visuele details. De afmetingen zullen naar waarschijnlijkheid ook niet gewijzigd zijn ten opzichte van de 6. De schermen zullen waarschijnlijk hetzelfde blijven: 4,7 inch voor de 6S en 5,5 inch voor de 6S Plus.

2. Nieuwe kleuren

Apple verandert regelmatig de kleurstellingen bij nieuwe producten -denk aan de veranderingen bij de nieuwe iPods. Het gerucht gaat dat de iPhone 6s beschikbaar zal zijn in ‘roségoud’, zoals getoond op bovenstaande afbeelding. De Watch Editio, de luxe versie van de Apple Watch, is al in deze kleur beschikbaar. Of de iPhone ook ‘Edition’-versies zal krijgen is niet bekend -evenals welke prijzen daar bij zouden horen.

3. Veranderingen onder de kap

Het gerucht gaat dat de nieuwe toestellen een A9-chip met 2GB werkgeheugen zouden krijgen, wat een verdubbeling is ten opzichte van de huidige iPhones. Sneller werken en beter multitasken is daarvan het gevolg. Voorts wordt gespeculeerd over ondersteuning voor 4G+, waarmee hogere downloadsnelheden kunnen worden bereikt. Gespeculeerd wordt verder over de kwaliteit van de camera, die mogelijk van 8 naar 12 megapixels zou gaan. De frontcamera zou van 1,2 naar 5 megapixels gaan.

4. Opslagruimte

Er wordt gesproken over een minimale opslagruimte van 32GB, wat voor veel gebruikers een uitkomst zou zijn. Maar volgens Apple-topman Phil Schiller is 16GB meer dan genoeg -dat zei hij in podcast The Talk Show van John Gruber.

5. Force Touch

Deze techniek zit al in de Apple Watch en de nieuwste MacBook en MacBook Pro. Door harder op het scherm te drukken kunnen extra functies worden ontgrendeld. Zo kun je in Safari de definitie van woorden opzoeken als je er harder op drukt. Deze verandering zorgt er waarschijnlijk voor dat de toestellen een paar millimeter dikker worden. (via iPhoned)6 reacties

wat een 2013 specs als je dit vergelijkt met de OnePlus Two of Note 5. waterdichtheid of USB C poort nog steeds niet helaas
@Jantje_555: En een Lotus Elise is met een 200 pk viercilindertje sneller dan 90 % van de overige auto’s op de openbare weg. Gek hé? En als je nu denkt, wat heeft dit in hemelsnaam met dit onderwerp te maken, dan geef je eigenlijk toe dat je het allemaal niet snapt.
@SimonMc: Geweldige vergelijking!!!
@Jantje_555: IOS heeft in tegenstelling tot Android geen zware hardware nodig. De specs zijn daarom prima. Waterdichtheid? Who cares? Wat voegt USB-C toe als je al een lightning aansluiting hebt?
-Je hebt gelijk, het is aangepast. Bedankt!-
Wat een bekrompenheid van die topman… 16gb is genoeg. Genoeg voor wat voor wie? Met 16gb zou ik nooit uit de voeten kunnen. Maargoed ik koop ook geen Apple spul dus ik zal het wel niet begrijpen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).