De 5 meest bekeken Fortnite video’s op YouTube

Creatief!
Onder andere een paar creatieve filmpjes en de meest ongemakkelijke video ooit staan in deze toffe lijst.

Terwijl Fortnite domineert op streamingplatform Twitch staat ook YouTube vol met content omtrent de immens populaire game. Nee, het aantal views van de meest populaire Fortnite-video komen niet in de buurt van de populairste GTA IV-video, maar ze worden desalniettemin massaal bekeken. Zonder verdere poespas zijn dit de vijf meest populaire YouTube-video’s omtrent Fortnite.

5. Fortnite Battle Royale – Gameplay Trailer (Play Free Now!) – 48 miljoen weergaven
Fortnite is een van de meest gespeelde games op de planeet aarde, dus het is niet heel gek dat er constant nieuwe spelers bij komen. Veel mensen willen toch even checken wat het precies voor een game is en precies om die reden is de officiële trailer van Epic Games’ goudmijn dan ook zo absurd veel bekeken.
[gv data=”2gUtfBmw86Y”][/gv]

4. TOP 250 FUNNIEST FAILS IN FORTNITE – 57 miljoen weergaven
Gasten zien pownen op Twitch is ontzettend vermakelijk, maar misschien is leedvermaak nog wel grappiger. Dit filmpje van bijna een uur bevat (zoals de met capslock geschreven titel al verklapt) 250 van die fragmenten. Ze missen daarentegen nog één ding in de titel: “Vooral nummer 69 liet me kapot gaan van het lachen.” Ik moet wel toegeven, de filmpjes zijn uitzonderlijk goed en leuk gemonteerd.
[gv data=”3sUrNb3mqvA”][/gv]

3. TOP 200 FUNNIEST FAILS IN FORTNITE – 61 miljoen weergaven
De makers van het bovenstaande filmpje zijn niet gek. Als ze zo belachelijk veel views krijgen op dit filmpje, dan maken ze er nog één. De ‘TOP 200′ werd zo’n half jaar geleden gepost en kreeg zoals je ziet ontzettend veel aandacht op het videoplatform. Niet heel gek, dat de makers het nog eens dunnetjes over hebben gedaan. En nee, de TOP 250 is niet hetzelfde als dit filmpje, plus nog 50 andere toppers. Bij elkaar ruim anderhalf uur aan pure Fortnite-fails. Wil je zelf nooit in zo’n filmpje terecht komen? Check dan hier onze guide om een Fortnite pro te worden.
[gv data=”RvPxo7ZzNI8″][/gv]

2. The Fortnite Rap Battle | #NerdOut ft Ninja, CDNThe3rd, Dakotaz, H2O Delirious & More – 67 miljoen weergaven
Fortnite is niet alleen een game en een culturele sensatie, maar ook een bron van andere creatieve werken. Zo ook dit op één na best bekeken Fortnite-filmpje, dat een gemiddelde rap met een gemiddelde Fortnite-speler combineert. Wat overblijft is een prima liedje over winnen, headshots maken en n00bs 360 no scopen. Oh, en Fortnite- (en streaming-) legende Ninja deed er aan mee. Verklaart waarschijnlijk het gigantische aantal views.
[gv data=”3N4yIDfN-M8″][/gv]

1. FORTNITE DANCE CHALLENGE! (In Real Life) – 73 miljoen weergaven
De afsluiter is ook gelijk de meest ‘cringy’ video die ik in de afgelopen paar jaar heb gezien. De video draait volledig om de populaire Fortnite-dansjes, uitgevoerd door een ‘hippe’ familie. Toegegeven, de meid doet bijna vlekkeloos alle dansjes terwijl broertjelief ongemakkelijk tracht mee te doen en papa jong en hip probeert te doen. Leuk concept, maar man, wat een ongemakkelijk video. Toch is het het meest populaire Fortnite-filmpje op YouTube.
[gv data=”RXABo9hm8B8″][/gv]

Foto @Red Arcade via YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *