De 5 meest bekeken GTA V video’s op YouTube

Auteur: , 2 Reacties
GTA

Na al die jaren is het spel nog steeds zeer populair, ook op YouTube.

Het bekijken van YouTube video’s met Grand Theft Auto in de hoofdrol kan zeer vermakelijk zijn. De game is dankzij de open wereld bij uitstek geschikt om grappige video’s te maken. In de wereld van GTA valt altijd wel wat te beleven en met de introductie van GTA Online met GTA V is dat alleen maar toegenomen. Op YouTube zijn de populairste GTA V video’s tientallen miljoenen keren bekeken. De vijf populairste check je hieronder.

5. GTA 5 Water ragdolls/fails compilation vol.1 – 44 miljoen weergaven
In deze video kunnen kijkers 10 minuten lang genieten van fails en grappige momenten. De video werd enkele maanden geleden geupload en is nu al ruim 44 miljoen keer bekeken.

4. GTA V – MOMENTOS DIVERTIDOS EN PRIMERA PERSONA – 48 miljoen weergaven
Deze video van de Spaanstalige YouTuber Fernanfloo werd in 2015 geupload. Inmiddels tikt het filmpje bijna de 50 miljoen weergaven aan. Je hoeft de taal niet te spreken om de humor te begrijpen, wat de vele views verklaart.

3. Grand Theft Auto V Trailer – 53 miljoen weergaven
De originele trailer van Rockstar Games. Het internet ging kapot bij de release van de video in 2013, want de eerste trailer bracht wat teweeg in de gamewereld. Zal het bij de onthulling van GTA 6 nog gekker zijn?

2. GTA V | Momentos Divertidos #3 (Funny Moments) (GTA 5) – 58 miljoen weergaven
Dit filmpje is wederom van Fernanfloo. De video werd in het jaar van de release van GTA 5 gedeeld (2013), toen de hype destijds enorm was. Dit verklaart ook het aantal weergaven.

1. AWESOME GTA 5 STUNTS & FAILS (Funny Moments Compilation) – 104 miljoen weergaven
De absolute nummer één. Bijna dubbel zoveel weergaven in vergelijking met de nummer twee van dit lijstje. In deze video uit 2015 draait het om stunts, grappige momenten en fails.

Meer GTA? Check hier 7 gave GTA 5-mods die je moet zien.2 reacties

Meh… Ik heb wel genoeg aan mijn wekelijkse woensdag fix aan GTA5 video’s van Funhaus
hopelijk komt de nieuwe snel, want ik heb de GTA online nooit echt iets gevonden

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).