Deze 5 nieuwe series helpen je de herfst door te komen

westwood hbo serie
Het wordt weer koud en donker, gelukkig komen er een aantal geweldige series aan om je binnen te vermaken.

1. Timeless
De nieuwe NBC-serie Timeless gaat, zoals de naam al doet vermoeden, over tijdreizen. De serie volgt een crimineel (gespeeld door Goran Visnjic) die een tijdmachine heeft gestolen om de Amerikaanse geschiedenis te veranderen en het land uiteindelijk te vernietigen. In zijn poging hiertoe wordt Visnjic achternagezeten door een geschiedenisprofessor, soldaat en wetenschapper. Timeless is vanaf 3 oktober te zien op NBC.

[gv data=”4glJzvUunOE”][/gv]

2. Westworld
Grote kans dat Westworld dé serie van deze herfst gaat worden. In de regie van de HBO-serie zien we onder andere Jonathan Nolan (The Dark Night) en J.J. Abrams (Star Wars 7). De hoofdrolspeler Dr. Robert Ford wordt vertolkt door Anthony Hopkins. De serie is een sciencefiction thriller en is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973. Het verhaal speelt zich af in een pretpark waar het wilde westen en sciencefiction elkaar ontmoeten. Westworld is vanaf 2 oktober te bekijken via HBO.

[gv data=”IuS5huqOND4″][/gv]

3. Designated Survivor
Naast House of Cards komt er deze herfst een nieuwe serie over het presidentschap uit: Designated Survivor. Door een aanslag op de president en het kabinet, wordt een minister (Keith Sutherland) de vervangende president. Door de heftige aanslagen is het hele land in rep en roer. Aan de nieuwe president Thomas Kirkman de taak om het land rustig te houden. De eerste aflevering is op 21 september al uitgezonden op het Amerikaanse ABC, snel aanhaken dus.

[gv data=”N_f1v0Nx5Sw”][/gv]

4. Luke Cage
Netflix komt met een nieuwe Marvel-serie over superheld Luke Cage. Net als in Daredevil gaat Luke Cage (gespeeld door Mike Colter) in New York de strijd aan tegen het kwaad. De superkracht van Luke Cage is dat zijn huid niet aangetast kan worden. Luke Cage is vanaf 30 september te zien op Netflix. Meer Netflix-series kijken, check HIER de vijf beste.

[gv data=”ytkjQvSk2VA”][/gv]

5. Lethal Weapon
Wie kent de Lethal Weapon-films niet? De humoristische actiefilms met Mel Gibson en Danny Glover krijgen een vervolg in de vorm van een tv-serie. Uiteraard niet met de originele cast. In de serie wordt de rol van Gibson overgenomen door Clayne Crawford en die van Glover door Damon Wayans. Verwacht uiteraard geen hoogstaande serie, maar wel een hoop plezier. De eerste aflevering is op Fox uitgezonden op 21 september en kreeg een redelijk cijfer (7,9).

[gv data=”cXZdEmvcFdU”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *