De 5 snelst opladende smartphones van 2021

Dit zijn de 5 snelst opladende smartphones

Tijd is geld, het snel kunnen opladen van een smartphone is daarom heerlijk. Dit zijn de 5 snelst opladende smartphones van dit moment.

Helaas, een moderne iPhone kan slechts 18W of 20W opladen. Een lachertje in vergelijking met diverse high-end smartphones. Deze kunnen bedraad en soms zelfs draadloos het veelvoudige opladen. In dit lijstje zetten we de 5 snelst opladende smartphones voor je op een rijtje. Het zijn allemaal Android-toestellen, maar dat mag geen verrassing zijn.

5. Huawei – 40W tot 55W

Op de vijfde plaats vinden we Huawei. De hekkensluiter heeft smartphones die 40W kunnen snelladen. Dat is nog altijd heel snel, maar de ontwikkelingen gaan keihard. De Huawei P30 Pro, Mate 30 Pro, P40 Pro en P40 Pro+ zijn in staat om bedraad 40W te snelladen. De Mate XS kan maximaal 55W snelladen.

snelst opladende smartphones

4. OnePlus – 65W

De nieuwste toestellen van OnePlus zijn in staat om 65W te snelladen. In slechts luttele minuten zie je het batterijpercentage toenemen. Super als je weinig tijd hebt en even snel wilt bijladen. De OnePlus 8T, 9 en de 9 Pro kunnen bedraad 65W snelladen.

snelst opladende smartphones

3. OPPO – 65W

OPPO en OnePlus vallen onder hetzelfde Chinese moederbedrijf BBK. Het is dan ook geen verrassing dat ook OPPO 65W snelladen kan bieden. Dat doet het merk met de Find X2 Pro en de Reno Ace.

snelst opladende smartphones

2. Realme – 65W

Een misschien wat onbekender merk in Nederland. Fans van game smartphones en telefoons voor een scherpe prijs kennen Realme vast wel. Met de X50 Pro en de X2 Pro kun je bedraad 65W snelladen met een Realme.

1. Xiaomi – 120W

Koning van het snelladen is voorlopig Xiaomi met de Mi 10 Ultra. In 5 minuten is de batterij voor zo’n 40 procent opgeladen. Binnen een halfuur, in slechts 23 minuten, is de batterij helemaal vol. De batterij raakt niet overbelast omdat Xiaomi twee accu’s in de smartphone heeft geplaatst. Ze worden los van elkaar opgeladen, wat oververhitting voorkomt.

snelst opladende smartphones

3 reacties

 1. Snelladen is heerlijk!

  Eventjes een halfuurtje je telefoon met rust laten, En op 100% voor je het door hebt!
  Ik laad zelf tussen de 20% en de 80% En ben vaak net te laat en dan zit hij alweer tegen de 90 of 100 aan :’)

  En vervolgens kun je de telefoon weer 24 uur of langer gebruiken!
  Tussendoor voordat je weg moet nog even 5 minuten laden & hij kan er tegenaan tot dat je weer terug bent etc.

  ECHT HEERLIJK.

  Jammer dat hot-swappen van de accu nooit echt een ding is geworden.
  Maar dat is bij deze opgelost met een bijna hot-chargable oplaadtechniek!

  En dan heb ik het pas over de relatief langzame 33watt charge van de Poco X3! XD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *