De 6 beste trailers van de afgelopen week

De 6 beste trailers van de afgelopen week
We schotelen je graag voor welke films het goed doen in de downloadstatistieken, maar we houden je ook graag op de hoogte over aankomende films, tv-series en documentaires in ons onregelmatig terugkerende traileroverzicht. Om in één keer te zien welke toffe dingen eraan zitten te komen. Dit is de oogst van de afgelopen week.

The Gunman
[gv data=”7hG6njH9X00″][/gv] Martin Terrier, gespeeld door Sean Penn, is een internationale huurmoordenaar. Hij wil echter samen met zijn vriendin uit het wereldje stappen. Wanneer hij verraden wordt door de organisatie waarvoor hij werkte, moet hij in een meedogenloos kat-en-muisspel doorheen Europa trekken en zijn naam zien te zuiveren. Ofwel, een ordinaire actiefilm, van de regisseur van Taken.

Welcome to Me
[gv data=”z251mQl-OLI”][/gv] Alice lijdt aan een borderline persoonlijkheidsstoornis. Op een dag wint ze de mega-loterij en besluit ze al haar geld te spenderen aan het opzetten van een talkshow. De show zal niet alleen haar grote persoonlijkheid moeten weerspiegelen maar ook in haar moeilijke verleden duiken. Zelfs als dat betekent dat ze zich moet vervreemden van haar familie en vrienden.

Love & Mercy
[gv data=”OpGVVvkxjhI”][/gv] Love & Mercy vertelt het verhaal van de teruggetrokken songwriter en muzikant van de Beach Boys, Brian Wilson. Over zijn successen met zeer invloedrijke, orkestrale albums tot zijn zenuwinzinking en de daaropvolgende ontmoeting met de omstreden therapeut en dokter Eugene Landy.

The Riot Club
[gv data=”ES-jm4iDRRQ”][/gv] Miles (Max Irons) en Alistair (Sam Claflin), twee eerstejaarsstudenten op de Oxford University, krijgen de gelegenheid om toe te treden tot een exclusieve eetclub genaamd ’the Riot Club’. Een wereld waarin de heldere, bevoorrechte en rijke mens de eerste stappen zet in zijn toekomstige heerschappij. Op een verdorven en decadent avondje uit, nodigen de leiders van de club hen uit te laten zien of ze hebben wat er nodig is om tot hun wereld te behoren.

Frozen Fever
[gv data=”bQRLVxZHKPs”][/gv] Frozen Forever is de nieuwe short film van Disney waarin Anna, Elsa, Kristoff en Olaf de sneeuwman allemaal weer terugkeren. Meh, maar je kinderen vinden het vast leuk.

Eva
[gv data=”QoP4ED13DvA”][/gv]
Cyborgs! Overal cyborgs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *