De 6 beste trailers van de afgelopen week

Auteur: , 1 Reactie
Entourage

We schotelen je graag voor welke films het goed doen in de downloadstatistieken, maar we houden je ook graag op de hoogte over aankomende films, tv-series en documentaires in ons onregelmatig terugkerende traileroverzicht. Om in één keer te zien welke toffe dingen eraan zitten te komen. Dit is de oogst van de afgelopen week.

Mission: Impossible Rogue Nation

Tom Cruise is back! Het bijzonder efficiënte doch destructieve Impossible Mission Force (IMF) van Ethan Hunt wordt door de bureaucraten van Washington, waaronder het hoofd van de CIA, ontbonden. Maar Hunt stelt toch zijn team samen om een schimmige organisatie bekend als ‘The Syndicate’ en diens ongrijpbare leider te vatten. Actie in het kwadraat.

Entourage

Voor wie de serie Entourage nog nooit heeft gezien: schrap al je weekendplannen en ga ‘m onmiddellijk bingwatchen. De serie stopten enkel jaren geleden, maar er werd ons nog één filmt beloofd. Adrian Grenier, Kevin Connolly en Jeremy Piven kruipen nog één keer in de huid van Vincent Chase, Eric en Ari Gold om Hollywood voor een laatste keer op z’n kop te zetten.

Silicon Valley

De startup uit het eerste seizoen van de komedieserie heeft een flink geldbedrag opgehaald, in seizoen 2 zien we wat er met die flappen gaat gebeuren.

Maggie

In het Middenwesten van de VS woedt een ziekte die de geïnfecteerden langzaam in zombies verandert. Maggie is één van de geïnfecteerden. Haar vader Wade, een landbouwer, besluit aan haar zijde te blijven, zelfs wanneer ze langzaamaan in een kannibalistische zombie verandert. Bevat een hoge dosis aan Arnold Schwarzenegger.

The Casual Vacancy

Wanneer Barry Fairbrother onverwacht sterft, zijn de bewoners van Pagford geschokt. Pagford lijkt een idyllisch Engels plattelandsdorp, met een charmant marktplein en een oude abdij, maar achter die fraaie façade gaan grote conflicten schuil. Rijk tegen arm, tieners tegen hun ouders, vrouwen tegen hun echtgenoten, leraren tegen hun leerlingen. Betreft een driedelige serie.

Dope

Malcolm is een nerd wonend in de The Bottoms, een ruige buurt gelegen in Inglewood, Los Angeles. Tussen de drugsdealers en bende-oorlogen probeert Malcolm vooral zijn examens te halen, met een droom om ooit naar Harvard te gaan. Wanneer de kans zich voordoet om naar een hip underground feest te gaan, leidt dit tot een groot avontuur voor Malcolm en zijn vriendin, waarin hij eindelijk ‘dope’ kan zijn.1 reactie

Entourage! w00t!!!

Als dat niet de film van het jaar wordt dan … hebben ze het goed verkloot!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).