De 9 beste Halloweenkostuums voor techheads

Auteur: , Geen reacties
Halloween-kostuums

Halloween komt er weer aan, dus is het weer tijd om te beginnen aan je kostuum. Deze 9 Halloweenoutfits zijn speciaal voor de techliefhebber.

Emoji
Emoji-Masks
Als je geen tijd of zin hebt om je een pak in elkaar te zetten, dan kun je het altijd nog een stuk simpeler aanpakken. Met de Emoji Masks laat je zien hoe graag je smileys verstuurt met je smartphone. Je kunt kiezen uit tal van vrolijke gezichten en de klassieke drol-Emoji.

Men in Black
Men-In-Black
Als je een zwart pak en een donkere zonnebril hebt ben je al een heel eind. Op deze website staat vervolgens hoe je alle andere benodigdheden in elkaar zet. Als je de volgende ochtend niets meer weet van de avond ervoor, heb je bovendien een prima excuus.

404 Error
404-Error-kostuum
Heb je een wit t-shirt en een zwarte stift? Prima, dan heb jij alle benodigdheden voor het 404 Error: Halloween Costume Not Found kostuum.

Gebogen iPhone 6
Gebogen-iPhone
Die zijn er snel bij. Weken na het Bendgate drama van de iPhone 6 is het eerste kostuum al op de markt dat slim inspeelt op deze hype. Het mooiste van dit alles? Je kunt hem volledig zelf maken. Op deze website staat alles dat je nodig hebt om in een gebogen iPhone 6 te veranderen.

Walter White (Breaking Bad)
Walter-White
Je kunt natuurlijk gewoon een groen overhemd en een witte onderbroek aantrekken, maar als je net een stapje verder wilt gaan, kun je ook je inspiratie uit bovenstaande foto halen. Het enige wat je nodig hebt is wat oude kleren waar je de schaar in mag zetten.

Optimus Prime (van karton)
Optimus-Prime
De leider van de Autobots bestaat natuurlijk uit metaal, maar als dat te zwaar voor je is, kun je dit kartonnen Optimus Prime-pak overwegen.

Iron Man
Iron-Man
Dieper in de buidel tasten kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld met dit prachtige Iron Man-harnas. Het enige wat je daarna nog nodig hebt is de vlotte babbel van Robert Downey Jr. om Tony Stark echt goed na te kunnen doen.

LEGO Superhelden
LEGO-superheroes
Alle klassieke superhelden zijn inmiddels al vereeuwigd in het LEGO-universum, dus kun je er goed onderuit komen als je zelfgemaakte Iron Man-pak er een beetje te vierkant uitziet.

Ice Bucket Challenge
ice-Bucket-kostuum
Als je meegedaan hebt aan de grootste internethype van de laatste jaren, dan kun je dat nog eens bewijzen door dit jaar als Ice Bucket Challenge verkleed te gaan. Ja, daar is een speciaal kostuum voor gemaakt inclusief zwevende ijsblokjes.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).