De 9 beste trailers van de afgelopen week

CHAPPIE
We schotelen je al graag voor welke films het goed doen in de downloadstatistieken, maar we houden je ook op de hoogte over aankomende films, tv-series en documentaires in ons onregelmatig terugkerende traileroverzicht. Om in één keer te zien welke toffe dingen eraan zitten te komen. Dit zijn de meest spraakmakende trailers die we deze week tegenkwamen.

Marvels Avengers: Age of Ultron Trailer 2
[gv data=”MZoO8QVMxkk”][/gv]
Iron Man, Incredible Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye en Captain America komen opnieuw samen om de strijd aan te binden tegen Ultron, een intelligente robot. Ultron is een creatie van Tony Stark, die deze zelfbewuste robot samen met een legioen drones ontworpen heeft om het werk van de Avengers te vergemakkelijken. U raadt hem al: die robot blijkt evil te zijn.

House of Cards – seizoen 3
[gv data=”sU9QTLXYCCc”][/gv]
Van de beste serie die Netflix tot nu toe gemaakt wordt op 27 februari seizoen 3 vrijgegeven, waarin we zien of het Frank Underwood lukt om de politieke eindbaas te worden.

Marvels Ant-Man (teaser)
[gv data=”xInh3VhAWs8″][/gv]
Nieuwe superheld van Marvel die naar het witte doek gaat. Mierenman gaat over de zwendelaar Scott Lang, die het vermogen bezit om te krimpen in omvang maar tegelijkertijd zijn kracht enorm te versterken. Hij moet zijn mentor, Dokter Hank Pym, helpen om het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak te beschermen tegen een nieuwe generatie van bedreigingen.

Better call Saul
[gv data=”9q4qzYrHVmI”][/gv]
Saul Goodman, de geslepen advocaat van Walter White in de hitserie Breaking Bad, krijgt een eigen serie op Netflix. De spin-off van Breaking Bad wordt eerst in Amerika op ouderwetse tv-zenders uitgezonden en komt daarna via de streamingdienst exclusief naar Europa.

CHAPPIE
[gv data=”lyy7y0QOK-0″][/gv]
District 9-regisseur Neill Blomkamp is terug. Opnieuw met een sociaal geëngageerde sciencefictionfilm. Chappie gaat over een bijzonder begaafde robot, die vlak na zijn ‘geboorte’ wordt gestolen en opgroeit in een schimmig milieu.

Peanuts
[gv data=”tsSjtzBhnIU”][/gv]
De avonturen vanCharlie Brown, gezegend met een onverwoestbaar optimisme, en zijn beste vriend, de hond Snoopy. Deze raakt meermaals geïnspireerd door Charlie en droomt dan op zijn rug weg in fantasieverhalen.

The Last Man on Earth
[gv data=”ZmHZLjL_tVY”][/gv]
Wat zou jij doen als je de laatste mens op aarde bent?

Run All Night
[gv data=”7uDuFh-nC-c”][/gv]
In het kort: Liam Neeson die bad guys popt. De in Brooklyn woonachtige huurmoordenaar Jimmy Conlon (Neeson) heeft betere tijden gekend. Jimmy, de beste vriend van maffiabaas Shawn Maguire (Ed Harris) is nu 55 en wordt achtervolgd door zijn zonden uit het verleden. Conlon wordt al ruim dertig jaar in de gaten gehouden door een vasthoudende rechercheur (D’Onofrio). De laatste jaren zoekt Jimmy voornamelijk zijn heil in een whiskyglas. Maar als zijn zoon Mike (Kinnaman) het doelwit wordt, moet Jimmy een keuze maken tussen de maffiafamilie waar hij ooit voor koos, en zijn echte familie, waar hij al heel lang geen contact meer mee heeft. Mike slaat op de vlucht en Jimmy moet voorkomen dat zijn zoon niet het hetzelfde lot ondergaat als hij, namelijk eindigend aan de verkeerde kant van een vuurwapen. Jimmy heeft slechts één nacht om erachter te komen aan welke wereld hij trouw is, om alles weer recht te zetten.

iZombie
[gv data=”dycMoHn27ao”][/gv]
Tot slot dit juweeltje. Over een vrouw die een zombievirus oploopt, constant zin in hersens heeft, visioenen krijgt, maar tegen niemand kan zeggen dat ze stiekem dood is. Bagger-TV in the making.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *