De beste Netflix series en films van dit moment [2019]

De beste Netflix series en films van dit moment [2019]
Wat moet je gezien hebben?

Netflix pompt ieder jaar miljoenen in het produceren van eigen content. Niet alleen in de Verenigde Staten, maar over de hele wereld. Het regent daarmee Netflix Originals op de Amerikaanse streamingdienst. Grote kans dat je niet alles bij kan houden. Of je hebt bijvoorbeeld geen doorlopend abonnement en zo enkele toppers misschien gemist. In dit lijstje een overzicht van recente hits, van Netflix maar ook series/films van andere partijen die op de streamingdienst te zien. Films en series die in 2018 en tot nu toe in 2019 een hit zijn en waren en dus de moeite van het kijken waard zijn. Aanvullingen kunnen uiteraard in de comments!

Bird Box (2018) – IMDb 6.7
Vijf jaar nadat een duistere kracht het merendeel van de bevolking tot zelfmoord heeft gedreven, proberen een overlevende en haar kinderen zich in veiligheid te brengen.
[gv data=”MPWMBITCudM”][/gv]

The Punisher, seizoen 2 (2019) – IMDb 8.6
Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering.
[gv data=”jrLhP5sK2wI”][/gv]

Sex Education, seizoen 1 (2019) – IMDb 8,4
Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
[gv data=”o308rJlWKUc”][/gv]

Bodyguard (2018) – IMDb 8,2
Een oorlogsveteraan helpt een terreuraanslag te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht.
[gv data=”https://youtu.be/tLfLU6-9lxY”][/gv]

Russian Doll (2019) – IMDb 8
Nadia gaat steeds opnieuw dood en beleeft haar 36e verjaardag telkens weer. Ze zit vast in een surrealistische tijdlus en wordt geconfronteerd met haar sterfelijkheid.
[gv data=”YHcKoAMGGvY”][/gv]

Formula 1: Drive to Survive (2019) – IMDb 8.7
Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld, zowel op als buiten de racebaan, tijdens een moordend seizoen vol Formule 1-races.
[gv data=”wtJPe1ksS6E”][/gv]

Triple Frontier (2019) – IMDb 6.6
De loyaliteit van vijf oud-commando’s wordt op de proef gesteld als ze bijeenkomen om het fortuin van een drugsbaron te stelen, met alle onbedoelde gevolgen van dien.
[gv data=”Fo3yRLLrXQA”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *